Prirodna kozmetika AKANE

Prirodna njega na bazi ekstrakta jabuke i lista jabuke

Francuska marka AKANE predstavlja organsku certificiranu prirodnu kozmetiku s antioksidacijskim snagama akane jabuke. Inspirirana azijskim ritualima ljepote i njihovim holističkim pristupom njezi kože stvorena je inovativna, visokokvalitetna kozmetika.

AKANE: 28 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Osmišljena i razvijena u pariškom okrugu Montmartre, kozmetika se proizvodi u Héraultu. Glavni fokus obiteljske tvrtke je na partnerstvu s lokalnim dobavljačima i poljoprivrednicima - jabuke i listovi jabuke dolaze iz središnjeg francuskog grada Corrèze. AKANE nudi francusku njegu visoke kvalitete, inspiriranu sofisticiranošću, senzualnošću, holističkim pristupom i beauty-rutinama kozmetike dalekog istoka.

Glavni sastojak je akane jabuka - poznata i kao Primerouge ili Tokyo Rose - sorta uzgajana u Japanu i gotovo je u potpunosti crvena. Poznat je po uravnoteženom ukusu i bijelom mesnatom dijelu. Za AKANE koktel aktivnih sastojaka Oléoactif koriste se uljni ekstrakti ploda i lista akane jabuke. On ne samo da je bogat antioksidansima, poput polifenola, kvercetina i sieboldina, već sadrži i omega masne kiseline koje štite kožu zahvaljujući korištenom ulju divlje ruže.

AKANE proizvodi su:

  • ECOCERT i Cosmébio certificirani
  • parfimirani čistim prirodnim mirisima
  • bez parabena, mineralnog ulja, PEG i silikona
  • bez SLS/SLES, EDTA i fenoksietanola
  • bez testiranja na životinjama - također se ne izvoze u Kinu
  • proizvedeni u Francuskoj