Prirodna kozmetika ALAVI

Prirodna njega iz Hrvatske - za lice i tijelo

ALAVI predstavlja visokokvalitetnu prirodnu kozmetiku od najboljih i najčišćih sirovina. Svaki proizvod je jedinstven u svom sastavu i njeguje ne samo kožu, već i samopouzdanje, zdravlje, ljepotu i vitalnost. Zato je ova kozmetika autentična, neponovljiva, lijepa i snažna - baš kao i svaka žena.

ALAVI: 10 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Povijest hrvatske marke ALAVI nije počela s jednim proizvodom, već s vizijom - obvezom da se sa svijetom podijeli samo najčišća, najučinkovitija i najprirodnija kozmetika. 20 godina istraživanja na području biljnih ekstrakata, ulja i esencija iz svih krajeva svijeta prethodilo je ovim jedinstvenim proizvodima.

ALAVI je uvjeren da se kozmetika ne bi trebala koristiti samo za njegu kože, već i za odnos koji svaka žena ima sa sobom, jer to utječe i na kožu. Stoga je fokus marke na vrhunskim sirovinama: svaki ALAVI proizvod predstavlja čaroliju i jedinstvenost prirode u svom najčišćem obliku, jer se samo pomno odabrani, kvalitetni sastojci koriste za recepture, kako bi koži ponudili optimalnu njegu i najbolje rezultate.

ALAVI ne priznaje kompromise u pogledu kvalitete sirovina i krajnjih proizvoda. Proizvodi su razvijeni za svaku pojedinu ženu - kako bi istakli njezinu ljepotu, njezine kvalitete i njezinu jedinstvenost.

ALAVI proizvodi su:

  • NaTrue certifcirani
  • bez genetski modificiranih organizama (GMO)
  • proizvedeni bez pokusa na životinjama
  • bez parabena, ftalata, mineralnih ulja i naftnih derivata
  • nisu bili izloženi ionizirajućem zračenju - niti kao konačni proizvod niti su korištene takve sirovine.