BalmBalm bio-certificirani proizvodi za njegu kože

BalmBalm bio-certificirani proizvodi za njegu kože

BalmBalm bio-certificirani proizvodi za njegu kože

Visokokvalitetni, bio-certificirani balzami i ulja za svaku prigodu - Balm Balm!

Balm Balm: 47 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Britansku marku Balm Balm, 100% bio-certificirani brand, razvila je 2005. godine Glenda Taylor, aromaterapeutkinja, stručnjakinja za parfeme i znanstvena savjetnica za razvoj prirodne kozmetike. Cilj joj je bio stvoriti visokokvalitetnu prirodnu kozmetiku sa Soil Association certifikatom i to po povoljnim cijenama.

Tvrtka je obiteljsko poduzeće koje pokušava ostaviti što manji ekološki trag. Balm Balm koristiti isključivo reciklirajuću ambalažu i FSC certificirane kutije iz poduzeća s CO2-neutralnom proizvodnjom.

Balm Balm se zalaže za transparentnost i jasnoću. Prvo i najvažnije je jednostavnost - sastojci su jasno označeni i ne sadrže supstance koje nisu dozvoljene u prirodnoj kozmetici! Balm Balm proizvodi su 100% prirodni i organski.

Zašto balzami? Balm Balm je specijaliziran u proizvodnji balzama, jer recepture bez vode ne zahtijevaju petrokemijske tvari kao konzervanse. Dakle, oni nude najveću moguću prirodnost u kombinaciji s najboljim učinkom za kožu.
Ovisno o omjeru ulja i voska teksture su čvrste (za balzame za usne) ili mekane (za njegu lica i tijela). U svakom slučaju proizvode treba čuvati na hladnom mjestu, jer konzistencija postaje tekuća na oko 32°C - što nije loše nego samo naglašava prirodnost kozmetike i može se korigirati nakon kratkog čuvanja u hladnjaku.

Sva Balm Balm kozmetika je:

  • Soil Association​​​​​​​ certificirana i svake godine ponovno testirana
  • Leaping Bunny certificirana potvrdom BUAV što jamči da nije testirana na životinjama
  • s logom Real Beauty Manifesto što predstavlja holistički pristup, poštenje, integritet, zajedništvo i održivost.
  • u potpunosti prirodna