Bio Marina – kozmetika s dušom

Bio Marina – kozmetika s dušom

Bio Marina je kozmetička linija koja je posebno razvijena za kosu, tijelo i lice. Kozmetika je ekološka, organska i veganska. Slijedi se vizija koja se zalaže za povratak osnovama. Naglasak se stavlja na prirodnu sposobnost kože da se zaštiti i njezine potencijale kao i mogućnosti da se u potpunosti iskoriste njezine sposobnost.

Filozofija Bio Marina kozmetike je održiva i cjelovita ljepota, gdje je izgled odraz vlastitog bića. Ljepota koja ispunjava druge s razigranosti i poštenjem i tako zrači prirodnost. Bio Marina je izravna i iskrena. Uživajte u kreacijama prirodne kozmetike - ne od proizvođača do potrošača, nego od osobe do osobe - kao dio svojeg svijeta. Bio Marina podržava prirodnu, unutarnju ljepotu bez dodatnog okolišanja, eufemizama, neologizama i anglicizama. Proizvodi odaju počast ljepoti duše, koja odražava unutarnji pogon, polazeći od svijesti i potrebe za pronalaženjem holističkog sustava sklada, veze i ravnoteže.

Marina kaže: "Volim ideju drevnih alkemičara da se od sirovine stvori nešto posebno samo zahvaljujući nama samima. Zbog toga Bio Marina proizvodi daruju iskrenu ljepotu."

Pakiranje

Bio Marina ima viziju da je održivost originalna i prihvatljiva potreba, koja se pokazuje kao učinkovita, isplativa i zabavna. Zbog toga se uz pomoć stručnog internog tima za dizajn pokušalo osmisliti "svježe" pakiranje i tako razbiti klasičnu sliku kozmetike sa ženstvenim, skladnim i smiješnim slikama.

Bio Marina također ima široku paletu mirisa, koji su potpuno prirodnog podrijetla i okrenuti željama potrošača. U mirisima se koriste svježi mirisi, ambra, citrusi, cvjetni mirisi s malo drvenastih nota, pikantni  i ponekad s daškom morskog povjetarca.

Najnoviji proizvodi iz Bio Marina su proizvodi iz linije za njegu kose. Oni vode brigu i o vlasištu. Ova se linija sastoji od tri šampona: jedan za čestu uporabu, jedan za revitalizaciju i jedan za ravnotežu lučenja sebuma. Ponuda je dopunjena revitalizirajućom kremom i "Light-up" uljem.

Sastojci su pažljivo odabrani kako bi se stvorila linija proizvoda koja ima pravu konzistenciju i viskoznost, ali i efekt pjenjenja kako bi se izbjeglo prekomjerno šamponiranje koje dugoročno samo uništava kosu.
Uz sve druge molekule, posebno je odabran inulin, koji ovisno o proizvodu, osigurava pravilnu hidratizaciju kose. Osim toga, ova molekula smanjuje elektrostatički naboj kose, što pak olakšava češljanje.

Asortiman

Protecting šampon: Hranjivi aktivni sastojci dobivaju se od ekstrakta cvjeta jasmina i zatežu vlasište kako bi zaštitili integritet kose i poboljšali njezin sjaj. Malina je prikladna za čestu uporabu.

Restructuring šampon: Marakuja njeguje, vlaži i štiti kosu. Ekstrakti lana i damast ruže daju  kosi sjaj.

Balancing šampon: Mješavina ekstrakata smilja i maćuhica pomaže regulirati proizvodnju sebuma.

Asortiman je dopunjen sa

Going Deep! regenerator za restrukturiranje kose: Zahvaljujući ovom regeneratoru vašoj suhoj, opuštenoj i oštećenoj kosi vraća se sjaj, volumen i kompaktnosti. Kompleks aktivnih sastojaka sadrži ceramide suncokreta, organski ekstrakt riže, organski ekstrakt marakuje i organski ekstrakt cvjeta jasmina.

Light up! osvjetljujuće suho ulje za kosu​: Formula ovog ulja je bogata esterima iz šećera i kokosovog ulja, koji hrane i razmrsuju kosu bez da je otežavaju.

Što još čekate? Dođite i otkrijte nove proizvode za vašu kosu iz Bio Marina kolekcije.