Intense Moisture: Farfalla linija za njegu kože

Intense Moisture: Farfalla linija za njegu kože

Kod Intense Moisture linije za njegu, sve se vrti oko biljke Selaginella lepidophylla – Ruža iz Jerihona. Ova biljka raste u pustinji i ima sposobnost da preživi bez kapi vode više tjedana. To je moguće jer ona sprema tekućinu. Ovaj se princip koristi kod Farfalla linije za intenzivnu njegu. Ona dugotrajno daje koži vlagu. Dakle, to sprečava osjećaj napetosti, bilo zbog dugog leta, klima uređaja ili sunčanja. Intense Moisture opušta kožu i njeguje.​

Hranjiva hidratantna maska ​​Intense Moisture

Hranjiva hidratantna maska ​​​​je naš favorit. Ako se primjenjuje preko noći, prazni depoi vlage doslovno se pune tijekom sna. Za to su odgovorni ekstrakti Ruže iz Jerihona. Ona obnavlja kožu uz pomoć svoje želatinozne teksture i ugodnog mirisa koji podsjeća na ulje mandarine, tamjana i sjemenki mrkve. Učinak je vidljiv već nakon 15 minuta. Koža djeluje glatko, finije i punije. Prilikom pranja stvara se nježna pjena koja ostavlja baršunast osjećaju na koži. Maska se može koristiti i umjesto dnevne i noćne krema. Kod akutnih zahtjeva za vlagom može se prije nanošenja maske koristiti i lagana hidratantna tekućina. Koža će zbog toga biti bolje hidratizirana. Dermatološki je dokazano da je vlažnost kože za jednu četvrtinu viša.

Lagani hidratantni fluid Intense Moisture

Glavna osobina laganog hidratantnog fluida je dugotrajno i polagano otpuštanje vlage u kožu. Ako se ujutro koristi kao na dnevna njega djeluje kao stimulans za kožu i daje njoj svježinu u jutro.Može se koristiti i kao izvor dodatne vlage ispod normalne dnevne njege. Prirodna zaštitna barijera kože je ojačana zahvaljujući biljnoj esenciji Ruže iz Jerihona. Organska centela/gotu kola (Centella asiatica) stimulira prirodnu proizvodnju kolagena i puni prirodna skladišta vlage u kože.

Hranjiva hidratantna krema Intense Moisture

Koncentrirana moć Ruže iz Jerihona nalazi se u hranjivoj kremi iz Intense Moisture kolekcije. Biljne esencije sadrže poseban sastojak koji restrukturira denaturirane enzime, jača prirodnu zaštitnu barijeru kože i tako obnavlja rezerve vlage u koži. Krema zaglađuje kožu i regenerira nju uz pomoć organskih shea maslaca i ulja makadamije. Organska aloe vera donosi još više vlage i potiče regeneraciju stanica, a organska centela (Centella asiatica) potiče prirodnu proizvodnju kolagena. Dokazano je da se vlažnost kože povećava za najmanje 25 posto, a koža postaje nježnija. Hranjiva hidratantna krema je pogodna za suhu kožu i može se koristiti kao dnevna ili noćna krema.