EccoBox - kutija iznenađenja

četvrtak, 16. travnja 2015

EccoBox - kutija iznenađenja

autor: BuBa

EccoBox je kutija iznenađenja u kojoj se nalazi određeni broj prirodnih preparativnih i/ili dekorativnih proizvoda ovisno o tome koja dimenzija kutije je izabrana odnosno naručena. 
Kutiju možete naručiti u web dućanu ECCO Verde, dućanu prirodne kozmetike koji sam nedavno otkrila.

Ja sam naručila XL EccoBox, a u njemu :

MaterNatura regenerator za kosu sa ekstraktom slatke djeteline - zaglađujući i njegujući tretman vrlo ugodnog biljnog mirisa za sve tipove kose. Ne sadrži parabene, parafine, mineralna ulja. Pakiranje je u bočici od 250 ml, a cijena ovog proizvoda je 105,99 kn.

Bioearth Bioprotettiva anti-age serum za lice - serum za sve tipove kože sa naglaskom na suhu i zrelu kožu lica. Sadrži 100% čistu i nerazrijeđenu hijaluronsku kiselinu koja ima veoma jak utjecaj na proces regeneracije vezivnog tkiva. Bočica je od 30 ml, a cijena 199,99 kn.

BioLady anti-age krema za lice sa ekstraktom šipka - dan/noć krema za lice protiv starenja. Sadrži ekstrakt nara koji je poznat kao veoma jak antioksidans. Miris ove kremice me osvojio, prekrasan! Krema je u tubici od 50 ml, a cijena je 120,99 kn.

MuLondon organska pjena za čišćenje - neparfumirano sredstvo za čišćenje vrlo osjetljive kože lica/tijela. Sadži jojoba ulje i ekstrakt ružmarina. Ne sadrži sintetičke sastojke. Cijena ovog proizvoda za sadžaj bočice od 150 ml je 146,99 kn, a ja sam u kutiji iznenađenja dobila primjerak od 50 ml.

CMD Sandorini ulje za masažu - ulje za masažu ugodnog voćnog mirisa. Idealno za suhu kožu i/ili opuštanje mišića. Ja sam dobila u kutiji iznenađenja primjerak od 30 ml čija je cijena 40,69 kn.

Cose della Natura morska spužvica - nježna spužvica koju koristim za svakodnevno pranje lica i baš guštam u tom ritualu. Cijena je 93,99 kn.

Crazy Rumors Čokolada-jagoda balzam za usne - balzam za usne izrađen od bio shea maslaca i zaslađen sa stevijom. Koji slatkiš na usnicama! 

Uz ove proizvode, u kutiji iznenađenja sam pronašla i tri uzorka šampona za različite tipove kose brenda MaterNatura.

Cijena ove kutije je bila 325,99 kuna.

Plaćanje se vrši putem PayPal-a ili direktno bankovnim karticama, a valuta terećenja je EUR.
Troškovi dostave za RH, za sada, nisu baš najpovoljniji (klik na cijene dostave), a paket stiže u roku 4 dana na kućnu adresu Overseasom.

Da li ste već čuli za gore navedene brendove?