Farfalla prirodna kozmetika

Farfalla prirodna kozmetika

»Farfalla« je talijanski i znači »leptir« - nježna, kao poljubac leptira, takva je i Farfalla prirodna kozmetika. Već više od 25 godina Farfalla proizvodi pravu, certificiranu prirodnu kozmetiku sa visokim organskim udjelom i prirodnim mirisima. Zahvaljujući znanju o aromaterapiji glavnu ulogu kao mirisi i djelotvorne tvari imaju eterična ulja. Ekološko, ljudsko i konzekventno djelovanje čine esenciju filozofije tvrtke Farfalla.

Kompetentnost i znanje čine da proizvodi od Farfalle na tijelo, um i dušu djeluju optimalno i cjelovito. Dosljednost u ekološkom pristupu jamči da su svi proizvodi proizvedeni bez gen-tehnologije, nano-tehnologije i sintetskih tvari. Uz to ne vrše se pokusi na životinjama – švicarski Savez za zaštitu životinja testirao je Farfallu kao „ljubitelja životinja“.

Farfalli je također važan i odnos prema ljudima – etični odnos prema proizvođačima, suradnicima i kupcima sastavni su dio tvrtkine filozofije. Stoga se sam po sebi razumije povjerljivi i osobni odnos sa dobavljačima sirovina. Farfalla samu sebi vidi i kao most povjerenja između uzgajivača i potrošača, kako bi kupcima mogla pružiti iskrenost i transparentnost. 

Farfalla proizvodi prirodne kozmetike povezuju dugu tradiciju alkemijske umjetnosti proizvodnje parfema sa najsuvremenijom, certificiranom prirodnom kozmetikom te visoko kvalitetne organske njege. Pri tome optimalno koristi suptilnu djelovanje eteričnih ulja. Opširno znanje o aromaterapiji kombinira se kreativnošću, dizajnom i šarmom, što daje jedinstvenu paletu proizvoda osjetilne i mirisne prirodne kozmetike.

Dragocjena eterična ulja također se koriste i za parfeme i mirise za prostorije – Farfalla je danas u Švicarskoj vodeća tvrtka za eterična ulja. Eterična ulja od Farfalle u čisti, nepatvoreni prirodni proizvodi i nisu standardizirani. Sirovine, koje su većinom iz divljeg uzgoja i organskog uzgoja dolaze iz zemalja diljem zemaljske kugle te su kontrolirani i certificirani od nezavisnih organizacija. Zbog ekoloških i kvalitativnih razloga eterično ulje se uvijek proizvodi u onoj zemlji u kojoj biljka raste i u koji se ubire.

Dajte se zavesti - od prirodnog mirisa eteričnih ulja, parfema i mirisa za prostore, od nježne prirodne kozmetike i mirisnih wellness proizvoda… čisti senzualni užitak!