Jedan dan u Everyday Minerals

Jedan dan u Everyday Minerals

Ove sam godine posjetila Everyday Minerals, jednog od naših najboljih proizvođača mineralne kozmetike.  Everyday Minerals je obiteljska tvrtka iz Austina, glavnog grada Teksasa. Tvrtka je bila tako ljubazna i pozvala  me da posjetim njihovo sjedište! Austin je poznat po svojim umjetničkim i glazbenim festivalima, dobroj hrani, NASCAR utrkama i kreativnosti! To je idealno mjesto za proizvodnju prirodne kozmetike :)

Obiteljske fotografije u tvornici! Bilo je veoma zabavno posjetiti sve u Everyday Minerals. Nicole, Colby i Arnold McGeehee, moji domaćini, strpljivo su i uvijek prijateljski odgovarali na sva moja pitanja. Lijevo vidite lijepu fotografiju obitelji McGeehee, koja je snimljena neposredno prije ulaska u tvornicu.

Sama je tvornica vrlo impresivna. Tu se temeljito testira kvaliteta, trajnost boja i održivost šminke. Everyday Minerals ima tim stručnjaka, koji su odgovorni da proizvodi budu prave boje, da budu izrađeni od visoko kvalitetnih sirovina i da ispunjavaju sve ostale uvjete. Iako su proizvodi izrađeni od prirodnih sirovina, potrebno je mnogo znanja iz kemije kako bi se ispitala kvaliteta proizvoda. Svakom pojedinom detalju proizvodnje posvećena je pozornost.

U skladištu u Austinu, mogla sam vidjeti kompletnu kolekciju šminke. To je bilo nevjerojatno! Pakiranje je jednostavno, ali visoke kvalitete a i sirovine su već same po sebi predivne. Vidjela sam ne samo gotove proizvode nego i sirovine prije prerade - fantastično.

Arnold mi je objasnio kako se kombiniraju minerali i prirodna ulja i kako se testiraju za svaki pojedini proizvod. Pronalaženje, ispitivanje i kombiniranje sirovina predstavlja veliki napor.

Jedan od najboljih trenutaka mog posjeta bio je kad sam, u jednoj prostoriji, vidjela sve gotove proizvode. Bili su to redovi šminke, kistova, ruževa, sjenila i rumenila. Kao da sam bila u zemlji čudesa. :) Kada je riječ o inspiraciji i predanosti, zaposlenici Everyday Minerals nalaze se na samom vrhu! Poslu prilaze s istinskom strašću što se odražava na proizvodima, koji su lijepi, pristupačni i veoma kvalitetni.