Mellis proizvodi na testu

utorak, 18. travnja 2017

Mellis proizvodi na testu

Sauna proljepšava, to znamo. Da bi pojačali učinak saune na kožu i učinili ju lijepom i mekom, finska marka Mellis razvila je proizvode koje smo testirali za Vas.

Finci znaju kako se cijeni priroda. Breza, divlje bobice, ljekovite trave i med služe kao inspiracija i u sauni mnogi ljudi rado koriste prirodne sastojke za njegu kože. Finska marka Mellis razvila je proizvode koji omogućuju da osjetite jedinstvenost prirode na svojoj koži dok uživate u blagodatima saune.

Mellis ima asortiman prekrasnih proizvoda koje je naravno nemoguće sve isprobati odjednom. Za Vas smo odabrali jednu masku i jednu kremu koje su nas se najviše dojmile.

Silva Arctica zavodljiva maska za lice

Ova odlična maska sadrži čokoladu! Zar je potrebno nešto više? No, da ne bi odmah završila u ustima, ova maska sadrži i ulje mente i med. To ju čini osvježavajućom i bogatom. Opis proizvoda navodi: »Ova maska za lice je kombinacija prekrasnog, opuštajućeg djelovanja čokolade i osvježavajućih svojstava finskog mentinog ulja. Mentino ulje sužava kožne pore, a čokolada i med čine kožu mekom i podatnom. Maska sadrži i kakao koji potječe iz kontroliranog biološkog uzgoja.

Maska se može koristiti i bez odlaska u saunu, ali sauna pojačava njeno djelovanje. Maska štiti kožu od topline. Vrijeme djelovanja je 10 – 15 minuta, dok je u sauni dovoljno već 5 minuta. Maska je bila lagana, dobro se nanosila i jedva se primijetila osim prekrasnog, zavodljivog mirisa čokolade i mente. Odlična je za suhu kožu, a nakon ispiranja koža je bila kao nova: prekrasno mekana, glatka, jednostavno da se zaljubiš. Takav osjećaj ostao je i sljedeći dan. Osim toga, ostao je osjećaj da je koža dubinski čista. Ovaj proizvod odmah je osvojio svoje posebno mjesto!

Sauna Arctica zaglađujuća krema za saunu

Ova krema najbolje djeluje kada ju nanesete u sauni – kako je i navedeno u uputama za primjenu – a ne prethodno na sobnoj temperaturi. Toplina čini teksturu tekućom i zato se krema lakše nanosi. Mi smo isprobali obje varijante: nanošenje u garderobi i nanošenje u sauni. Sauna je neusporedivo bolja. Kod sobne temperature krema ostaje previše viskozna i ne teče, dok se u sauni puno lakše nanosi. Ali savjetujemo da klupicu u sauni zaštitite ručnikom tako da krema ne kapne na drvo.

U opisu proizvoda se navodi:
"Ekstrakt brezinog pupoljka osvježava kožu, a med ju čini baršunasto mekom. Prirodni spojevi šećera iz meda pružaju koži vlagu i hranjive tvari kao što su dragocjeni vitamini C i B te elementi u tragovima.
Ova krama za saunu odlikuje se originalnim finskim ekstraktom brezinog pupoljka. Pupoljci se skupljaju u kasnoj zimi tako da ne sadrže pelud.
Slično kao i med, ekstrakt brezinih pupoljaka ima regenerativni učinak i čini kožu glatkom. Trputac pojačava njegujuća svojstva kreme, osvježava kožu i smiruje svrbež."
Med je uistinu čudotvorno sredstvo koje čisti i hidratizira kožu te ima opuštajuće djelovanje. Ova krema bila bi sigurno odlična nakon trčanja, je vrlo učinkovito opušta mišiće.
Prekrasan miris ove kreme je i melem za dušu. Nakon nanošenja koža je bila prekrasno meka i blistava, a najbolje je: ne treba još dodatno nanositi kreme. Često se ima osjećaj da nakon saune trebamo jako puno hidratantne kreme. Ovdje to nije slučaj. Koža je bila jednostavno perfektna.

Ova krema za saunu nema neko određeno vrijeme djelovanja. Najbolje je nanijeti ju kada uživate u toplini saune. Nakon toga vrlo se lako ispire.

Saznajte više o Sauna Arctica proizvoda iz Mellis:

Proizvodi nisu testirani na životinjama!

Proizvodi ne sadrže:

  • mineralna ulja
  • petrokemijska sastojci
  • sulfat
  • parabena
  • syntetische mirisa i boje

Sauna Arctica proizvodi štite kožu od pretjeranog vrućine saune i pustiti da diše u isto vrijeme. Proizvodi hidratiziraju kožu, očistiti i uravnotežiti funkcije kože. Oni također promiču zaštitnu funkciju kože. Toplina sauni poboljšava učinak proizvoda. Sauna je iskustvo puna meda mirisa i opušta kožu, mišiće i dušu!

Proizvodi se također može koristiti bez sauna, naravno.

Vrijedno je sada posebno naručiti ove odlične proizvode, jer smo trenutno imaju 20% popusta na sve Mellis proizvodima. Ponuda vrijedi do 23. 04. 2017. godine!