Prirodni parfemi u praktičnom džepnom obliku

Farfalla potpuno prirodni mirisi postoje sada i u praktičnom džepnom obliku. Tako imate uvijek spreman miris, kada Vam zatreba. Zahvaljujući prirodnim sastojcima, sada imate jedinstveni i neponovljivi miris.

Prirodni parfemi su tako raznoliki kao što je i priroda sama. Nasuprot trendu da se mirisi proizvode sintetičkim sredstvima, Farfalla, poduzeće iz Švicarske, i dalje ostaje vjerno potpuno prirodnim dodacima. Korištene prirodne esencije potječu iz kontroliranog biološkog uzgoja i 100 posto su veganske.

Usporedba umjetnih i prirodnih mirisnih tvari

Postoje mnogi razlozi zašto se danas često koriste umjetne mirisne tvari.

Umjetne mirisne tvari

  • su jeftine u usporedbi s prirodnim esencijama.

  • mogu se proizvesti u svakoj nijansi mirisa. Međutim postoje mirisi kojih nema u prirodi, npr. jagoda ili jorgovan.

  • se duže zadržavaju na koži.

  • nisu uvijek sigurne, jer nisu u skladu s prirodom i teško se razgrađuju. Tako se može desiti da se pojedine tvari natalože u tkivu ispod kože, što nakon dužeg vremena, može dovesti do alergija.

Farfalla svjesno ide drugim putem. Ova firma već 30 godina proizvodi prirodne mirise. Pritom se u postupku proizvodnje tijekom cijelog tog perioda nije puno promijenilo. Još uvijek se svi sastojci za parfeme ručno važu, miješaju i pune.

Kao i kod prirodne kozmetike tako i primjena prirodnih parfema doprinosi zaštiti okoliša. Budući da se uglavnom koriste eterična ulja, ovi parfemi se na koži zadržavaju oko četiri sata. Ali zato imaju neusporediv karakter i dubinu.

Uistinu jedinstveni miris

Ono što reklame mnogih proizvođača parfema žele sugerirati, to Farfalla postiže sa svojim parfemima bez puno napora: Jedinstvenost. Niti jedan parfem ne sliči nekom drugom parfemu. Za to postoje dva razloga: Prvo, prirodni sastojci su drugačiji sa svakom žetvom ili berbom, što u konačnici dovodi do različitih nijansi mirisa. A i svaki čovjek je drugačiji. Svojstva kože nisu nikada ista, zbog čega mirisi drugačije reagiraju kod svakog čovjeka te tako nastaje sasvim jedinstveni miris.

Želite li, dakle, parfem s kojim ćete se moći identificirati, jer je jedinstven? Onda potražite Farfalla mirise. Naše ponude su ovdje.