COVID-19 informacije

Udruženim snagama kroz krizu s koronavirusom. Aktualne informacije o rokovima isporuke, korisničkoj podršci i posebnom osnovnom asortimanu, koje su važne za našu trgovinu kao i za Vas kao kupca.

Najnovije informacije od 30.06.2020 u 07. sati

  • Zbog trenutne situacije dostava na mjesta za preuzimanje nije miguća.

Poštovani kupci!

Zdravlje naših zaposlenika i opće dobro društva za nas su vrlo važni. U skladu s preporukama austrijske vlade za krizu s koronavirusom također smo smanjili broj osoblja na licu mjesta na manji broj kako bi se smanjio rizik od zaraze. Tako i mi također želimo dati svoj doprinos suzbijanju širenja Covid-19 u Austriji.

Tim u našem logističkom centru može stoga održavati redoviti rad, a obrada Vaših narudžbi i otpreme trenutno je osigurana, iako iznimna situacija poput ove donosi promjene. U smislu transparentne komunikacije želimo Vas o tome obavijestiti najbolje što možemo.

Otprema narudžbi

Rok isporuke, koji prikazujemo u trgovini i tijekom procesa Vaše narudžbe, uglavnom je točan. Međutim, molimo Vas za razumijevanje, jer može doći i do neočekivanih kašnjenja kod dostavljača. Ako živite u području karantene, može doći do dodatnih kašnjenja, nad kojima nažalost nemamo kontrolu.

Osnovna opskrba za domaćinstva

Budući da je trenutno važno smanjiti kontakt s ljudima izvan vlastitog kućanstva, naručivanje proizvoda putem interneta je način da se ne treba izlaziti iz domova.

Stoga smo odlučili omogućiti opskrbu sa svakodnevnim osnovnim proizvodima u jednoj od naših trgovina. Ta mogućnost nam je na raspolaganju zbog preko 100.000 različitih proizvoda koje imamo na skladištu u logističkom centru naše niceshop-grupe.

Uz One-Stop-Shop za ovaj poseban asortiman osnovnih proizvoda želimo zaista olakšati život našim kupcima tijekom izvanredne situacije s koronavirusom.

Dakle, sve što Vam je potrebno dobivate iz jednog izvora, a da pritom ne morate dugo tražiti. Sve stavite u samo jednu košaricu i time ćete uštedjeti dodatne troškove dostave.

Otkrijte proizvode za osnovnu opsk

Služba za korisnike i briga o kupcima

Kao što možda već znate iz osobnog iskustva, profesionalna korisnička podrška putem e-maila i društvenih platformi nama su uvijek vrlo važni. Međutim, ovih dana Vas molimo za razumijevanje ako se uobičajena dostupnost možda ne može postići jer i mi nailazimo na svoje granice.

Puno Vam hvala na razumijevanju i pomoći tijekom ovih teških vremena.

#ostanizdrav #ostanikodkuće