Kivvi organska kozmetika

Kivvi organska kozmetika

Prirodni proizvodi za njegu lica i tijela

Prirodna kozmetika s bogatim ekstraktom kivija, dragocjenim bobicama s Baltika i izrađena ručno s puno ljubavi - to su odlike izvanrednih Kivvi organska kozmetika proizvoda.

Kategorije:

Kivvi: 29 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Kivvi organska kozmetika je malo letonsko poduzeće, koje ručno proizvodi prirodnu kozmetiku širokog spektra. Osim izvanrednog ulja sjemenki kivija, koje je sadržano u svakom proizvodu i čije prednosti u njezi kože se ne mogu previdjeti, proizvodi također sadrže i dragocjene biljne tvari iz Baltika.

Tamo gdje je priroda još uvijek neiskvarena a godišnja doba vrlo intenzivna, rastu ove sirovine - bobice - i sadrže sakupljenu snagu prirode. Njihove biljne aktivne tvari koriste se u tvrtki Kivvi za kozmetiku i stoga nije čudno da ti proizvodi imaju određenu veću vrijednost, jedna jedina krema ima ujedinjene raznolike prednosti i ispunjava različite potrebe kože.

Za kivvi proizvode koriste se certificirane biološke sirovine i dodaci iz biodinamičkog uzgoja, koji se individualno kombiniraju ovisno o različitim potrebama i tipovima kože. Osnovni sastojak je dragocjeno ulje iz sjemenki kivija, koje, između ostalog, podupire obnavljanje stanica, djeluje antioksidacijski i hidratizirajuće te ima Anti-Aging efekt. Pomoću tih dragocjenih ulja Kivvi kreme imaju, u kombinaciji s ostalim sastojcima, sinergični efekt - koža se hrani, hidratizira i smiruje. Proizvodi sprječavaju upale, održavaju vlažnost kože u ravnoteži, sprječavaju prve znakove starenja kože i stimuliraju obnovu stanica. Osim toga, jedna od glavnih vodilja tvrtke Kivvi je ljubav - proizvodi se ručno miješaju i količine za isporuku su male da bi se zajamčila svježina i najviša kvaliteta. Cilj je da se u svakom proizvodu osjeti pažnja i ljubav uloženi u proizvodnju, jer svaka pojedina krema nije samo njega: ona donosi zadovoljstvo, harmoniju i dobar osjećaj.

Mnogi Kivvi proizvodi su ECOCERT certificirani.

Prednosti Kivvi proizvoda vidljivi na prvi pogled:

  • sastojci iz kontroliranog biološkog i biodinamičkog uzgoja
  • široki spektar djelovanja
  • sadrže ulje iz sjemenki kivija i dragocjene bobice
  • njega lice bez alkohola
  • veganski proizvedeni bez testiranja na životinjama
  • izrađeni ručno
  • prirodni i blago konzervirani
  • bez umjetnih bojila, mirisa i konzervansa
  • bez uree, silikona, mineralnih ulja i njihovih derivata
  • ne sadrže PABA (para aminobenzoična kiselina), EDTA, PEG (polietilen glikol), parabene, sulfate ili ftalate