S5 Skincare bio kozmetika

Pregled cijelog asortimana!

S5 Skincare su bio kozmetički proizvodi namijenjeni za potrebe različitih tipova kože. S vrlo učinkovitim, klinički testiranim, bioaktivnim supstancama iz 5 najekstremnijih ekosustava na svijetu.

Kategorije:

S5 Skincare: 14 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Cilj S5 Skincare proizvoda je da se učinkovito i prirodno bore protiv svakog oblika kožnih problema, kao što su crvenilo, mrlje, osjetljivost i prerano starenje kože. Jer naša koža je svakodnevno izložena stresu okoline, zračenju, različitim temperaturama, vjetru, kemijskim utjecajima i zagađenju okoliša. Svaka koža je drugačija i različito reagira na te faktore. S5 Skincare je hipoalergena i posebno razvijena da njeguje i štiti kožu, ali i da koži pruži pomoć za samopomoć - da kožu iznova programira: od reaktivne do otporne i jake.

Biljne aktivne tvari za to dolaze iz pet najekstremnijih ekosustava na svijetu, iz

  • Arktike
  • alpskih regija
  • mora
  • pustinja
  • kišnih šuma

gdje su biljke izložene ekstremnim prirodnim uvjetima zbog čega su razvile svoje vlastite obrambene mehanizme da bi tamo mogle preživjeti. Te bioaktivne supstance koriste se u njezi kože, jer imaju isti učinak na kožu kao i na biljke. Stoga S5 Skincare nije samo djelotvorna njega za kožne probleme, već može spriječiti prerano starenje kože.