Ekološke pelene EasyPu

Održiva alternativa jednokratnim pelenama

EasyPu ima rješenje za sve one koji su ekološki osviješteni ali ne žele zbog toga žrtvovati praktičnost, sigurnost i žele biti »cool«. Nudi šarene pelene-gaćice koje rastu s djetetom i mogu se prati. Praktične, šarene i sigurne!

EasyPu: 2 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

EasyPu pelene su šarene pelene koje su ekološka alternativa konvencionalnim pelenama ili tradicionalnim platnenim pelenama čije rukovanje zahtijeva puno vještine i strpljenja. EasyPu Sustav se sastoji od gaćica, koje zahvaljujući genijalnom principu pop-up zatvarača rastu s vašom bebom i pristaju bebama i djeci od 0-3 godine i debljeg umetka. Na ovaj umetak stavlja se tkanina od mikrovlakana koja čini guzu vaše bebe suhom.

EasyPu pelene su:

  • Jeftine i ekološki prihvatljive - smanjuje se nevjerojatna količina otpadnih pelena i štedi se prema procijenjeni otprilike 1.400,00 € na pelenama koje vaše dijete treba od rođenja do 2 godine života.
  • Odlične za bebe: ne sadrže kemijske aditive zbog čega je značajno smanjeno dobivanje iritacija. Osim toga trebale bi pridonijeti boljoj svijesti o tijelu zbog čega bi djeca mogla prije biti 'čista'.
  • Estetske i cool – u različitim bojama, ovisno o vašem raspoloženju!
  • Praktične, moguće ih je prati strojno i brzo se suše