Mogućnosti plaćanja

Kontakt:

E-mail: hrvatska@ecco-verde.com

Pratite nas i na
Facebook | Twitter

Kreditna kartica

Kod nas možete jednostavno plaćati putem kreditne kartice. Primamo VISA, Mastercard, American Express, Diners Club. Prilikom plaćanja kreditnom karticom iznos računa naplaćuje se odmah nakon naručivanja. Isti postupak odvija se kada proizvoda nema na skladištu te se tek u roku od nekoliko dana mogu isporučiti.

Vaši podaci o kreditnoj kartici se ne memoriraju kod nas i šifrirani su putem SSL-a –visokostandardiziranog sigurnosnog sustava koji omogućuje da je Vaša kupovina kreditnom karticom sigurna. Više informacija o ovoj temi možete pronaći ovdje.

Što je 3D-Security Code?

3-D Security Code je postupak koji pruža dodatnu sigurnost kod online kupnje i sprječava neovlašteno korištenje kreditne kartice.

Naš sustav radi s funkcijama Verified by Visa i MasterCard SecureCode.

Kada unesete podatke o Vašoj kreditnoj kartici otvorit će se prozor gdje trebate unijeti svoj sigurnosni kod. Nakon što ga unesete, on će biti autoriziran od strane Vaše banke. Prvi 3DS-kod bio je u pismu kojeg ste od banke dobili zajedno sa svojom karticom. Ako ste izgubili kod, kontaktirajte svoju banku. Svoj prvi kod možete nakon toga u bilo koje doba promijeniti.

Ako se još niste registrirali, morate prvo aktivirati taj postupak. To možete učiniti tijekom odjavljivanja (checkout proces) ili na web-stranicama Vise i MasterCarda.

Kada se registrirate, sigurnosni kod se koristi za sve online transakcije. Sve više online trgovina zahtijeva ovaj postupak u interesu sigurnosti svojih kupaca.

Detaljnije informacije pronaći ćete na sljedećim stranicama:

MasterCard SecureCode: http://www.mastercard.com/at/privatkunden/innovationen_securecode.html

Verified by Visa: https://www.visaeurope.at/visa-im-alltag/sicherheit/verified-by-visa/

Da li se podaci o kreditnoj kartici memoriraju?

Podatke o svojoj kreditnoj kartici možete memorirati u našem računu. PAŽNJA: To ne znači da su podaci spremljeni kod nas. Oni se u šifriranom obliku šalju pružatelju usluge, odnosno Vašoj banci. Ona nama zatim šalje kontrolni broj vezan uz Vaš račun i mi spremamo samo taj kontrolni broj. To znači, da mi nemamo podatke iz Vaše kreditne kartice.

Vaša kreditna kartica je povezana uz navedenu adresu. To znači, da sljedeće narudžbe za istu adresu kreditne kartice ne moraju biti opet verificirane, jer već imamo kontrolni broj.

Želite li poslati paket na neku drugu adresu, morate još jednom verificirati svoju kreditnu karticu, inače nije moguće izvršiti otpremu na drugu adresu.

PayPal

Ukoliko želite platiti koristeći PayPal, po završetku narudžbe biti ćete preusmjereni na PayPal Internet stranicu na kojoj se možete prijaviti sa svojim podacima o računu i potvrditi plaćanje.

Naš sistem će u roku od nekoliko minuta registrirati plaćanje te će Vaša narudžba krenuti na daljnju obradu. Kod plaćanja putem PayPal-a, transakcija se odvija neposredno nakon zaključivanja procesa narudžbe.

Transfer će se izvršiti i u slučaju da roba nije trenutačno na zalihi i može biti otpremljena tek za nekoliko dana.

Kod plaćanja putem Paypal-a, može doći do dodatnih troškova, koje ćemo mi preuzeti. Za Vas nema dodatnih troškova.