Beauty Blog

Kako osobna higijena može biti dobra za planet? Kako osobna higijena može biti dobra za planet?

Kako postajemo svjesniji potrošači, obraćamo pažnju na višak pakiranja prilikom kupovine, opskrbljujemo se šalicama i bocama za vodu za višekratnu upotrebu... No još jedno važno područje redukcije otpada možemo prepoznati u području osobne higijene.

Ekološki prihvatljiva oralna higijena Ekološki prihvatljiva oralna higijena

Svake se godine koristi 3,5 milijardi plastičnih četkica za zube. To je ogroman broj! Može li se ova situacija promijeniti? Pogledajmo kako to funkcionira zajedno s brendom Natural Family CO.

Čišćenje dimom Čišćenje dimom

Tisućama godina čišćenje dimom dio je ljudske kulture – bilo da se koristi kao potpora meditaciji, za pročišćavanje, vjerske obrede ili opuštanje. Koje prilike i mogućnosti postoje danas u svakodnevnom životu?

Čvrsta kozmetika marke La Saponaria Čvrsta kozmetika marke La Saponaria

Zagađenje okoliša ambalažnim otpadom veliki je problem u očuvanju okoliša, zbog čega je trend u kozmetici teži maksimalnoj redukciji ambalaže. Što to točno znači i je li doista tako jednostavno kako zvuči? Kako talijanska marka La Saponaria...

Konoplja kao svestrana biljka Konoplja kao svestrana biljka

Više od 5000 godina konoplja se koristi u razne svrhe i jedna je od najstarijih korisnih i ukrasnih biljaka u povijesti. Nedavno je u fokusu u novoj ulozi, kao aktivni sastojak i hrana. Ljekarnici u ljekarni SAINT CHARLES saželi su njezinu važnost...