Optimalna zimska njega za kosu

Jedva da smo se okrenuli i već je ljeto opet gotovo. Od jednog dana do sljedećeg morali smo preći u toplu odjeću i uključiti grijanje, kako nam ne bi bilo previše neugodno. Suhi zagrijani zrak ne opterećuje samo kožu, već i kosa pati zbog toga. Čak i pokrivalima za glavu kosi ne činimo ništa dobro. Stoga je za vašu kosu naročito važna nježna, pažljiva njega.

Koristite blagi šampon koji kosi daje prirodan sjaj. Farfalla nježan šampon od divlje ruže djeluje smirujući i harmonizirajući. Zbog dragocjenog ekstrakta ruže posebno je pogodan za osjetljivo vlasište i za često pranje.

Za kosu, koja se lako raščešljava, brine Bjobj balzam za kosu sa maslinovim uljem. Čini da se kosa lako raščešljava. Kosa je revitalizirana pomoću maslinovog ulja i ulja macadamije i dobiva posebno lijepi sjaj. Nakon toga Farfalla pjena za učvršćivanje Vašoj frizuri daje čvrstoću. Pjena za volumen ne daje samo čvrstoću, već kosi daje i prirodan sjaj, bez sintetskih mirisa i bojila.

Jednom tjedno trebali bi svojoj kosi priuštiti masku za kosu s dubinskim djelovanje. Pomoću maske za kosu sa dubinskim djelovanjem sa modrozelenom algom beživotna, štrapacirana kosa se pomoću proteina ponovno regenerira. Shea maslac i aloe vera imaju hidratantno djelovanje na kosu i vlasište. Kod suhe kose maska se nanosi češljem, zatim se ostavi da djeluje oko 15- 20 minuta te se temeljito ispire. Kod vlažne kose jednostavno umasirati i isprati.

U koliko su vrhovi Vaše kose lomljivi i suhi, preporučamo Rio de Coco njegu kose od CMD Naturkosmetik. Ulje kokosa djeluje protiv ispucanih vrhova, daje kosi sjaj i mekoću. Naelektrizirana kosa i neukroćene kovrče tako pripadaju prošlosti!