Njega kose

Co-Washing & Squish to Condish Co-Washing & Squish to Condish

Definicija, vitalne kovrče pune života, više sjaja i manje frizza - tko to ne bi želio? Zašto ne biste isprobali Co-Washing i Squish to Condish metode - one bi mogle promijeniti način na koji njegujete svoju kosu.

Njega kose s ayurvedskim sastojcima Njega kose s ayurvedskim sastojcima

Rasayana nudi posebnu liniju njege kose, formuliranu specifično za kosu koja je sklona ispadanju. Zahvaljujući posebnom ayurvedskom biljnom pripravku, kosa je optimalno opskrbljena antioksidansima i hranjivim tvarima.

6 mitova o pranju kose 6 mitova o pranju kose

Lomi li se mokra kosa stvarno kad je češljate? Koja je temperatura vode prevruća za pranje kose? Koliko često pranje kose je previše često? Koliko često trebate mijenjati proizvode za njegu? Saznajte u nastavku!

Njega kose zimi Njega kose zimi

Zima nije samo izazov za našu kožu nego i za kosu. Pravilna je njega veoma važna. Više o tome možete pročitati u nastavku.

Sve o biljnim bojama za kosu Sve o biljnim bojama za kosu

Ne samo kod kozmetike već i kod boja za kosu sve se više izbjegava kemija i okreće se prirodi. Dajemo vam odgovore o prirodnim bojama za kosu.

Kokosovo ulje - kako ga koristiti?

Nakon što smo objasnili općenite karakteristike kokosovog ulja, danas ćemo obraditi različite mogućnosti primjene ovog ulja u njezi tijela.

Pravi šampon za pravu kosu Pravi šampon za pravu kosu

Savjeti za pranje i njegu kose su dobri i dobrodošli. Postoje različite vrste kose. To znači da svaki savjet ne mora odgovarati svim tipovima kose. Ovdje ćete pronaći savjete za pojedine tipove kose.