Jednostavno i sigurno kupovati kod Ecco Verde!

Na Ecco Verde možete trenutačno pronaći preko 20.700 proizvoda prirodne kozmetike internacionalnih proizvođača i svakim danom ih je sve više! Od krema za ruke, šampona i proizvoda za njegu tijela do širokog izbora mineralne šminke - kod Ecco Verde ima sve što Vaše srce poželi!

Isto tako dobro kao i uobičajena kozmetika

Prirodna kozmetika po ničemu ne zaostaje za kemijskim, sintetskim kozmetičkim proizvodima. Upravo suporotno! Prirodnom kozmetikom ne činite samo Vašem tijelu dobro, već i prirodi! Naši proizvodi su bez štetnih kemijskih koktela ili mikroplastike i sastoje se od visokovrijednih organskih ulja i biljnih sirovina koje većim dijelom dolaze iz kontroliranog biološkog uzgoja.

Nema kompromisa – samo prava prirodna kozmetika

Večina naših proizvoda ima certifikate prirodne kozmetike. Pitate se zašto je samo većina proizvoda certificirana? Odgovor je jednostavan: ne može si svaka marka priuštiti certifikat, jer je dobivanje certifikata u pravilu vrlo skupo.

Vrlo često si male firme ne mogu priuštiti takvu investiciju. Prirodni proizvodi se često proizvode u malim obiteljskim poduzećima koji novac radije investiraju u poboljšanje proizvoda nego u dobivanje certifikata. I mnoga takva mala poduzeća ispunjavanju, i bez certifikata, standarde prirodne kozmetike.

Ali kako da budete sigurni da na Ecco Verde kupujete uistinu prirodnu kozmetiku ako neke marke nisu certificirane?

Mi u Ecco Verde smo od samog početka odlučili da ćemo raditi bez kompromisa i da ćemo ići svojim putem pa makar to ponekad bio i teži put. Samo tako možemo biti sigurni da će naši kupci imati potpuno povjerenje u nas i kupovati bez ikakve brige. Kako izgleda taj beskompromisni put? Sasvim jednostavno: Nova marka može samo na dva moguća načina doći na Ecco Verde.

  1. Mi uzimamo marku ako ima jedan ili više certifikata prirodne kozmetike, koji garantiraju kvalitetu proizvoda.
  2. Ako marka nema certifikat tada mi sami i vrlo precizno provjeravamo proizvode te marke. Ukoliko proizvodi odgovaraju smjernicama i standardima prirodne kozmetike, tada oni ulaze u našu trgovinu.

Mi smo kod tih ispitivanja vrlo strogi i vršimo ih bez kompromisa. Ako je npr. neka marka vrlo tražena, ali ne ispunjava standarde prirodne kozmetike tada se ta marka neće naći u našoj ponudi. Može se dogoditi da se sastav pojedinih proizvoda promijeni. Tada ponovno vršimo ispitivanja da bismo se uvjerili da se i dalje poštuju standardi prirodne kozmetike.

U slučaju »miješanog« kataloga, dakle ako jedna marka nudi i prirodne proizvode i uobičajene sintetičke proizvode, tada postupamo vrlo pažljivo. Samo mali broj marki s miješanim katalogom dospijeva na Ecco Verde, a i tada uzimamo samo proizvode koji su čista prirodna kozmetika. Međutim, uglavnom ne uzimamo marke čiji asortima nije 100% prirodna kozmetika.

Kupovanje može biti tako lijepo i jednostavno

Kupnja na Ecco Verde je sasvim jednostavna bez čekanja u redu i teških vrećica! Jednostavno birate svoj omiljeni proizvod, platite putem kreditne kartice, PayPal-a, bankovnog terećenja, plaćanjem unaprijed ili doznakom i mi ćemo obaviti ostatak. Naša ljubazna i stručna služba za kupce će u svako doba rado pomoći kod Vaših pitanja ili nejasnoća!