Prirodna kozmetika za mlade žene Lady Green Paris

Kvalitetni proizvodi za njegu u trendovskom pakiranju

„Smij se, jer si prelijepa!” - Lady Green Pariz nudi visokokvalitetne prirodne kozmetičke proizvode za mlade žene i puno je više od same njege mlade kože!

Marken / Lady Green

Lady Green: 25 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Francuska kozmetička marka Lady Green pridaje veliku važnost izvrsnoj kvaliteti i pozitivnom, radosnom pristupu mladoj koži i njezinim kožnim problemima. A budući da većina tvrtki proizvodi unisex proizvode za mladiće i djevojke, Lady Green je uvidjela potrebu za razvojem proizvoda za njegu isključivo za djevojke i mlade žene - jer potrebe kože mladih djevojaka razlikuju se u mnogim aspektima od kože mladića.

Kao prvi proizvođač prirodne kozmetike u Europi Lady Green nudi mladim ženama i djevojkama kozmetičku liniju razvijenu upravo za potrebe njihove kože. Sa šarenim dizajnom i ženskim mirisima proizvodi su također i izvana privlačni. Osim toga, kvaliteta i učinkovitost izuzetno su važni za Lady Green pa su tako kozmetički proizvodi bogati prirodnim aktivnim sastojcima koji pomažu problematičnoj koži.

Također je važno učiti mlade djevojke i žene da su lijepe, jer ljepota dolazi iznutra. Čim se zabavljamo, volimo ili smo jednostavno sretni to posebno dolazi do izražaja i izvana. A prije svega ljepota ima veze s dobrim osjećajem - ako se doslovno „ugodno osjećamo u vlastitoj koži”, onda je to znak da Lady Green pomaže!

Lady Green kozmetika:

  • ECOCERT certifikat
  • PETA certifikat
  • bez parabena, PEGa i fenoksietanola
  • bez GMO, sintetičkih bojila i mirisa
  • dermatološki testirano