ACARAA veganska prirodna kozmetika

Cijeli asortiman proizvoda njemačke marke

ACARAA je mlada tvrtka iz gornje Bavarske koja s pažnjom kombinira prirodnu kozmetiku - održivo, moderno i lokalno. ACARAA predstavlja 100% veganske sastojke i kombinira visokokvalitetna ulja i trendi sastojke u modernu prirodnu kozmetiku. Rutinu njege je potrebno malo usporiti tako da nam ona pruži trenutak mira, dok karakteristični ACARAA-miris obavija i opušta dušu.

ACARAA: 12 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Za firmu ACARAA pažnja znači svjestan doživljaj sadašnjeg trenutka. Tako ova marka sa svojim proizvodima nudi tjelesno blagostanje, psihički odmor i duševno opuštanje za jake žene, koje su izložene velikoj odgovornosti i stresu. S druge strane, za firmu ACARAA pažnja također uključuje i odgovoran pristup okolini, prirodi i okolišu. Marka se oslanja na čiste veganske sastojke i ne koristi kritizirane supstance, poput parabena, parafina, silikona i mineralnih ulja. Tako ova čista marka kombinira visokokvalitetna ulja i inovativne aktivne tvari u modernu prirodnu kozmetiku. Prepoznatljiv miris limuna i naranče revitalizira i osvježava osjetila tijekom upotrebe, dok prirodna eterična ulja djeluju opuštajuće i pomažu u oslobađanju od napetosti.

Održivost je vrlo važna za firmu ACARAA i od samog početka se koriste staklene smeđe boce i staklene posude koje se mogu reciklirati. Ambalaža koja ne propušta svjetlost također osiguravaj dulji rok trajanja dragocjenih sastojaka i sprječava da mikroplastika dospije u proizvod - a time i na kožu i u okoliš.
Emisiju CO2 nastalu proizvodnjom staklenih posuda ACARAA nadoknađuje ulaganjem u projekte pošumljavanja u amazonskoj prašumi. Također se za pakiranje koriste klimatski neutralne sklopive kutije s kojima se podržavaju različiti projekti zaštite okoliša. Ukratko, izbjegava se upotreba plastike kad god je to moguće.

ACARAA razvija i proizvodi lokalno kao i klimatski neutralno. Zajedno sa zakladom Oro Verde ACARAA pomaže u pošumljavanju prašuma u regiji Amazone.

Proizvodi ACARAA su:

  • 100% veganski: Vegan Society certifikat
  • čista prirodna kozmetika
  • proizvedeno u Njemačkoj
  • u održivoj i klimatski neutralnoj ambalaži od smeđeg stakla
  • reducirana plastika kad god je to moguće
  • bez parabena, parafina, sulfata, mineralnih ulja i sintetskih konzervansa