alva prirodna kozmetika

Otkrijte cjelokupni asortiman marke alva na Ecco Verde

alva - proizvodi izrađeni su iz kontroliranih bioloških sastojaka čime jamče visokokvalitetnu i učinkovitu njegu!

Kupovina po kategorijama

alva: jedan proizvod

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Tijekom desetljeća alva prirodna kozmetika je putem istraživanja došla do respektabilnog znanja i iskustva. Strastveni pristup znanosti i nastojanju da se njihovi visokokvalitetni proizvodi još više poboljšaju, potiču daljnja istraživanja. Rezultat toga su izvanredni proizvodi, koji postavljaju standarde u učinkovitosti, rezultatima, podnošljivosti i održivoj zaštiti okoliša - za čovjeka, životinje i okoliš.

Za proizvodnju Alva - proizvoda koriste se samo odabrani sastojci iz uglavnom kontroliranog biološkog uzgoja ili samoniklih biljaka. Koliko god je moguće, upotrebljavaju se samo nerafinirana ulja, jer tako svi esencijalni sastojci ostaju sačuvani. Zbog prirodne čistoće sirovina, koža ove proizvode za njegu vrlo dobro iskorištava, prirodne funkcije kože se normaliziraju, i koža se regenerira. Time alva - njega postaje oblik »pomoći za samopomoć«, s ciljem da se koža ujednači te da se ponovno postigne zdrava i prirodna ljepota. Također niti jedan od proizvoda, zbog prirodnih sastojaka, nije komerogen.

Od razvoja proizvoda za njegu pa do proizvodnje, istraživački tim u firmi Alva surađuje s dermatološkim i sveučilišnim organizacijama, iskusnim liječnicima i akademskim stručnjacima, s ciljem da pruže zajamčenu najvišu kvalitetu, najbolju učinkovitost i podnošljivost.

Alva-proizvodi nemaju:

  • parabene
  • mineralna ulja i parafine
  • lauret- i lauril etersulfate i tenzide
  • sintetičke parfemskie fiksative
  • testiranje na životinjama