Antos prirodna kozmetika

Cjelokupni asortiman talijanske marke

Antos je osnovan 90-ih godina na brdima Monferrato. Kozmetika se proizvodi od biljnih ekstrakata i prirodnih sastojaka prema jednostavnim, ali učinkovitim recepturama. Filozofija marke Antos je ponuditi čiste proizvode čije kreativne, svježe formulacije sadrže samo minimum sastojaka - uključujući samo najvažnije. Uz to, upotreba konzervansa drastično je smanjena kao i vanjska ambalaža.

Kupovina po kategorijama

Antos: 143 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Antos koristi sirovine koje je certificirao ili odobrio ECOCERT, kao i ljekovito bilje iz kontroliranog organskog uzgoja.

Antos proizvodi su proizvedeni u Italiji i oni su

  • jednostavni: mala količina, ali visoka učinkovitost sastojaka
  • kreativni: u smislu mješavina prirodnih sastojaka
  • esencijalni: uz minimum ambalaže
  • svježi: Antos kozmetika koristi minimalno konzervansa - svi su proizvodi svježi!

Mirisi koje je odabrao Antos nisu alergeni i kao takvi su certificirani od strane IFRA. Također su odobreni prema standardima, na primjer, ICEA i AIAB, te su pažljivo odabrani na temelju njihove podnošljivosti za kožu. Uz to, proizvodi sadrže samo male količine mirisa, od 1% ili manje.

Antos obično svojim proizvodima ne dodaje više od 0,1-0,3% mirisa (u količinama navedenim u listama sigurnih mirisa). Ovi mirisi nemaju negativan utjecaj na ravnotežu kože ili na okoliš i to su sintetizirane mješavine, uglavnom dobivene preradom eteričnih ulja. Oni su u skladu sa standardima koji zabranjuju uporabu potencijalno alergenih tvari.