ELIAH SAHIL prirodna kozmetika

Inovativni, održivi proizvodi za njegu cijelog tijela

ELIAH SAHIL Beauty zalaže se za odabrane, visokokvalitetne sastojke i hranjive sastojke - ukratko: za najbolje što priroda nudi!

Marken / ELIAH SAHIL Beauty

ELIAH SAHIL: 33 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Već 1990-ih Silvio Perpmer, izvršni direktor i osnivač Eliah Sahil , osnovao je međunarodnu marku najprodavanijih proizvoda za čišćenje i pranje rublja Planet Pure . Rođenjem njegovog sina Eliaha rodila se ideja o stvaranju 100% prirodne i nježne marke prirodne kozmetike za kožu i kosu. Od tada, marka s organskim certifikatom razvija inovativne, jedinstvene proizvode. Posebno se ističu proizvodi na bazi pudera - poput šampona u prahu za mokro pranje kose. Pritom se štedi 70% vode u usporedbi s konvencionalnim šamponima.

Sirovine se prerađuju samo u najčišćem obliku . Kvalitetne esencije bilja, cvijeća i minerala nježno se ekstrahiraju i pažljivo obrađuju kako bi se aktivni sastojci poput ulja sjemenki ruže ili sapuna orašastih plodova, ljekovite zemlje ili ginsenga mogli razviti u punom potencijalu. Sirovine potječu iz kontroliranog organskog uzgoja, 100% su veganske i ne uključuju se ispitivanjima na životinjama .

Eliah-Sahil također koristi koncept ambalaže bez plastike i svi spremnici mogu se 100% reciklirati i biorazgraditi .

Kako bi vratio nešto prirodi, Eliah Sahil podržava održive i socijalne projekte u cijelom svijetu. Primjerice, 50 centi od svakog prodanog dječjeg šampona ide Allin Mikuni - zdravoj prehrani za djecu. Uz to će i ovo biti Projekt Cvjetne livade podržan za ozelenjavanje krajolika.