Stres šteti ljepoti!

Stres šteti ljepoti!

Poznajete li dane koji već počinju sa stresom i nastavljaju u tom tempu? Jurite od jednog zadatka prema drugom, pokušavate obaviti sve s liste, ali nakon svakog obavljenog zadatka dolaze dva nova izazova. A navečer više ni sami ne znate što se radili ujutro... znate samo da su Vaše vlastite potrebe opet ostale uskraćene.

Ali ima nekoliko minuta u danu koje možete dobro iskoristiti za svoje opuštanje. To su 2 – 3 minute koje provodite u njezi svojeg lica.

Ovdje je nekoliko savjeta kako da pobjegnete od svakodnevnog stresa kad čistite svoje lice i nanosite kremu ili masku:

  1. Vježbanje zahvalnosti – Razmislite ujutro i navečer o tome za što ste zahvalni. To mogu biti događaji ili ljudi u Vašoj blizini ili stvari koje Vam možda uljepšavaju život. Kada redovito vježbate zahvalnost, dogodit će Vam se sve više lijepih stvari. Na taj način svjesno usmjeravate svoju pažnju u tom smjeru.
  2. Vidjeti ono lijepo u nama – Pogledajte se u ogledalu i mislite o onome što volite na sebi. Je li to Vaš izgled? Možda Vam se posebno sviđa Vaš nos, Vaše oči ili obrazi? Tako ćete se više fokusirati na ono što volite na sebi, a ne na ono što Vam se ne sviđa.
  3. Pažljivi dodiri – i ispred ogledala kod nanošenja kreme. Osjetite svjesno kako se Vaša koža osjeća kad nanosite kremu; kako je koža lica mekana. Kakav je osjećaj svjesno dodirivati lice?
  4. Stvari koje mi čine dobro – Razmislite o tome što što Vas je tijekom dana razveselilo ili što Vas je moglo razveseliti. To možete i zapisati. Tako ćete uvijek imati spremnu ideju kada budete opet imali malo vremena za sebe. Život je tu i za ono što nam čini dobro. Toga bi trebalo biti sve više u našem životu.
  5. Budite sami sebi najbolja prijateljica! – Za druge smo uvijek i rado tu, ali što je s nama? Poklonite sebi suosjećanje i pažnju kakvu biste poklonili svojoj dobroj prijateljici. Umjesto da ste uvijek strogi prema sebi i stalno se kritizirate. Što bi Vaša dobra, draga prijateljica rekla o Vama? Što cijeni i što joj je super na Vama? Osjetite ovaj prekrasni osjećaj.

Kako biste bili svjesni trenutka njege i osjećali se dobro u svojoj koži, tu je veganska prirodna kozmetika Amo como soy. Ime govori samo za sebe – amo como soy ili na hrvatskom: Volim se takva kakva jesam. I to ispisujemo na našim etiketama i ambalaži proizvoda s inspiracijom za Vašu unutarnju i vanjsku ljepotu. Pitanja kao što su »Za što si danas zahvalna?« ili »Što voliš na sebi?« trebaju Vas podsjetiti da ne samo da brinemo o Vašoj njezi kože, već i o njezi Vašeg srca.

Želimo Vam opušteno, svjesno vrijeme njege lica. I učinite nešto dobro za sebe. To će donijeti sjaj Vašoj unutarnjoj ljepoti.

Ovdje ćete pronaći vegansku prirodnu kozmetiku marke Amo como soy. Made in Germany.