Couleur Caramel – inovativni make-up proizvodi

Couleur Caramel – inovativni make-up proizvodi

Francuska marka Couleur Caramel proizvodi make up proizvode koji spajaju sastojke prirodnog podrijetla s inovativnom vrhunskom tehnologijom i tako proizvodi održive organske proizvode koji istovremeno i njeguju vašu kožu.

Svi su proizvodi pakirani u neobično dizajniranim omotima iz recikliranog materijala – a predstavljaju i vizualno zadovoljstvo.

Preporučujemo Vam slijedeće proizvode:

Ruž za use Pearly

Pearly ruž za usne je idealan za nježno svjetlucave usne. Zahvaljujući velikom izboru sada možete birati odgovarajuću boju za svaku situaciju. Ruževi pružaju dugotrajnu boju, ugodnu teksturu i bogatu njegu.

Twist & Lips

Ovaj je proizvod apsolutna inovacija. Radi se kremastim ruževima koji imaju posebnu kombinaciju masnih kiselina. Tako Twist & Lips proizvodi pružaju dovoljno vlage i zaštite usnama. Osim toga imaju i anti-aging učinak.

Mosaik puder

Za preplanuli ljetni izgled i dugotrajan baršunasti finiš preporučujemo Mosaik puder od Couleur Caramel. Zahvaljujući svojoj mikronizirajućoj teksturi puder se veoma lako nanosi i njeguje kožu svojim dragocjenim sastojcima.

Bronzer

Iz Mosaik pudera možete koristiti i Teint de Solei bronzer od Couleur Caramel. On matira i uravnotežuje ten, daje diskretan sjaj i sadrži dragocjene sastojke koji njeguju kožu.