Karbonoir - od kokosa do aktivnog ugljena

Karbonoir - od kokosa do aktivnog ugljena

Bilo u tehnologiji ventilacije, poljoprivredi, pročišćavanju vode ili u medicini - aktivni ugljen je dugogodišnji favorit u mnogim područjima primjene i to već tisućama godina. Budući da porozni ugljik ima posebno važno svojstvo: apsorpciju. Ova posebna značajka može se izvrsno iskoristiti i u svijetu kozmetike - marka Karbonoir to dokazuje.

Aktivni ugljen apsorbira - u najrazličitijim područjima. U medicini se, primjerice, oduvijek koristi izravno u probavnom traktu kod probavnih tegoba, jer detoksicira i oslobađa tijelo od štetnih tvari. Kozmetika također koristi spužvastu prirodu aktivnog ugljena - je je također savršen za čišćenje tijela ili zubi. Miteseri, sebum, štewtni utjecaji i prljavština iz okoliša, bakterije i još mnogo toga. nježno se uklanjaju ili vežu, a koža i zubi su zaštićeni.

Od čega je napravljen aktivni ugljen?

Crni prah se može dobiti iz raznih biljnih ili mineralnih tvari - moguće je drvo, treset ili, kao kod Karbonoira, kokos! Točnije, aktivni kokosov ugljen dobiva se iz ljuske kokosa. 100% prirodan i potpuno bez aditiva i konzervansa, što ga čini idealnim sastojkom za kozmetiku.

Crni ugljen

Zato se Karbonoir posvetio aktivnom ugljenu te je odabrao i prikladno ime za brend: »carbon«, engleska riječ za aktivni ugljik i »noir«, francuska riječ za crno.

Prije nekoliko godina Karbonoir je prepoznao trend i lansirao dva inovativna proizvoda - za ljepše zube i kožu:

Baš kao i potražnja za proizvodima za njegu s aktivnim ugljenom, asortiman Karbonoir također stalno raste. Sada je u asortimanu slovenske marke još proizvoda s aktivnim ugljenom:

Anti aging serum
Suzbija bore i fine linije te daje svjež ten. Hrani i hidratizira kožu.

Crna maska s aktivnim ugljenom
Ima sebo-regulirajući, hranjivi i revitalizirajući učinak. Istodobno osigurava blagi piling koji čisti pore i smanjuje sjaj kože.

Hranjiva mast s aktivnim ugljenom
Hranjiva intenzivna njega za mlade i stare - štiti od štetnih utjecaja iz okoline poput hladnoće, vjetra i suhoće.

Pasta za zube s aktivnim ugljenom
Veže bakterije i nečistoće. Pomaže u sprječavanju nakupljanja zubnog kamenca i prirodno izbjeljuje zube.

Kliknite ovdje za marku Karbonoir!