Saint Charles: tradicijski bogata inovacija

Saint Charles: tradicijski bogata inovacija

Saint Charles marka povezuje tradiciju i inovaciju i donosi prirodnu kozmetičku liniju u TEM duhu.

Saint Charles predstavlja proizvode koji odgovaraju TEM principima (Traditionelle Europäische Medizin -tradicionalna europska medicina). Na njezinim se osnovama i znanju izrađuje moderna prirodna kozmetika za tijelo, kožu i kosu. Osim kozmetike, nudi i čajeve za dušu i tijelo. Svi proizvodi ove marke nose u sebi duh starog i provjerenog i u kombinaciji s najmodernijim saznanjima tvore nešto novo i bolje.

Prava tradicija

Saint Charles apoteka je osnovana 1886. godine i do danas se nalazi na istom mjestu u bečkom okrugu Mariahilf. Od 2006. godine nosi današnji naziv. Iste je godine osnovana i Saint Charles Cosmothecary za prirodnu kozmetiku i odgovarajuće tretmane, kako bi domaće ljekovito bilje prerađivali u dragocjenu prirodnu kozmetiku ili na primjer u ukusne kombinacije čajeva. To je bio početak za dvije vlastite linije proizvoda - Saint Charles Cosmetics i Naturals.

Filozofija

Osnove Saint Charles filozofije su sljedeće točke:

Tradicionalna europska medicina (TEM), koja ima holistički pristup tijelu kao cjelini. Ako postoji neki problem, dakle postoji neravnoteža koju je potrebno, kako na tjelesnoj tako i na duhovnoj razini izbalansirati.

Inovacije: generacijama prenošeno znanje o farmaciji koje se stalno prilagođava novim saznanjima, garantira sigurnost, održivost i kvalitetu.

Na prvom mjestu je svakako zadovoljstvo komitenata. Saint Charles ne samo da ispunjava očekivanja kupaca, marka daje sve da ih nadmaši.

Veoma pažljiv odabir sirovina

Za kozmetičke proizvode marke Saint Charles koriste se samo pomno odabrane sirovine. Veoma se pažljivo odabiru proizvođači i dobavljači. Moraju zadovoljavati najviše ekološke i etičke kriterije i istovremeno dostavljati izvanredne sirovine, čiste biološke kvalitete.

Široka paleta proizvoda

Saint Charles ima široku paletu proizvoda u svojoj ponudi. Između ostalog nudi:

  • ukusne, odabrane čajne mješavine
  • zabavne mješavine mirisa
  • visoko kvalitetne kozmetičke proizvode
  • umirujuće spa proizvode

Ovdje možete pronaći veliki izbor proizvoda marke Saint Charles.