Prirodna i organska kozmetika Fleurance nature

Kvalitetni francuski proizvodi za njegu cijele obitelji

Marka Fleurance nature inspirirana je uvjerenjem da su ekološki proizvodi najbolji za naše zdravlje i okoliš. Zato je važno učiniti prirodne proizvode dostupnim najširoj mogućoj publici.

Kupovina po kategorijama

Fleurance nature: 151 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Fleurance nature osnovana je 1972. godine u istoimenom gradu u departmanu Gers, u srcu jugozapadne Francuske. Od samog početka postojala je svijest da postoji snažna veza između prehrane, zdravlja, dobrobiti i ljepote. Cilj tvrtke bio je proizvoditi zdrave, prirodne proizvode kroz iskrenu, prirodnu poljoprivredu. Nakon širenja i modernizacije, Fleurance je tržišni lider u Francuskoj i ostaje vjeran svojim korijenima: odabiru najboljih prirodnih aktivnih sastojaka za održavanje ravnoteže i dobrobiti u svakodnevnom životu.

Tijekom desetljeća svog postojanja, marka je razvila važno znanje u području biljaka, prirodnih sastojaka i formulacija prirodnih proizvoda. Istraživački odjel bavi se vlastitim znanstvenim dosjeima i studijama učinkovitosti. Uz to, svi se proizvodi proizvode i provjeravaju u skladu s najboljom praksom. Fleurance jamči optimalnu sigurnost i sljedivost serija od uzgoja do gotovog proizvoda. Za ekstrakciju njihovih vrlo učinkovitih prirodnih sastojaka koriste se samo najbolje sirovine. Iskustvo s biljkama kombinira se s tradicionalnim znanjem i znanstvenom stručnošću kako bi se odabrali i dozirali najbolji aktivni sastojci.
Uz to, proizvodi su certificirani prema najstrožim kriterijima i redovito se podvrgavaju strogim kontrolama. Sve proizvode tvrtke Fleurance nature proizvode i kontroliraju u Francuskoj ili partnerski laboratoriji u Njemačkoj, Belgiji i Italiji.

Održivost je također visoko na listi prioriteta Fleurance nature. Stoga se pazi da utjecaj na okoliš bude što manji u proizvodnji, pakiranju, logistici itd. Uz to, tvrtka je uključena u socijalna pitanja i podržava projekte koji su bliski srcu, posebno s projektom pitke vode "1001 Fontaines pour demain" koji se temelji na modelu održivog razvoja i s "Les jardins de Cocagne" udruga za promicanje lokalnog organskog uzgoja u vezi s profesionalnom integracijom.