Prirodna kozmetika MÁDARA

Pregled cijelog asortimana!

Uistinu djelotvorni sastojci, iskrenost, ekološko pakiranje, briga, strast i respekt su ono što čini MÁDARA proizvode!

Kupovina po kategorijama

MÁDARA: jedan proizvod

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Latvijski brand MÁDARA uvjeren je da samo blistavo srce može dovesti do prekrasne blistave kože. I da je najbolja njega ona koja ide dublje od same kože. Ne bi nam samo trebala pružiti bolji izgled, nego i dati dobar osjećaj.

Tisućama godina hladna, oštra klima nordijskih zemalja proizvela je biljke s izvanrednim svojstvima. Ovi duboki korijeni, gorko lišće i kvrgava kora zacjeljivali su rane i spašavali živote. Znanje i mudrost preživljavanja prenosilo se od majke na kćeri i od očeva na sinove - MÁDARA ispituje ovo tradicionalno znanje u detalje i pod svjetlom istraživačkog laboratorija. Jer u svojoj gotovo neiscrpnoj žeđi da pronađe aktivne sastojke koji su još uvijek skriveni u prirodi, znanstvena potvrda je uvijek obavezna za svaki odabrani sastojak i njegove konačne sastave. Tako perfekcionistički fokus leži na detaljima, dizajnu i prije svega kvaliteti!

Luksuzna kozmetika MÁDARA rezultat je sinergije između divljih nordijskih šuma i plodnog tla, hladnih jezera i golemih pješčanih obala, luksuza zlatnih jeseni, kristalnih zima, očekivanih proljetnih dana i bolno kratkih ljeta. Proizvodi za njegu nastaju iz luksuza sirovih, čistih i dragocjenih prirodnih sastojaka koji se obogaćuju do njihovog najvećeg potencijala.