Mellis Silva Arctica masažno ulje sa kamelinom

Za opuštajuću i umirujuću masažu

Proizvođač ovog proizvoda nema više u svojoj ponudi.
  • opušta mišićna vlakna
  • djeluje blagotvorno i vitalizira
  • za elastičnost kože
  • idealno za masažu sa vrućim kamenjem

Slični proizvodi:

Weleda Arnika-ulje za masažu

Weleda Arnika-​ulje za masažu

10 ml, 100 ml, 200 ml
Weleda  Ulje za opuštanje od lavande

Opis

Izrađeno od čistih, visokokvalitetnih finskih biljnih ulja, čistog repičinog ulja te od cvjetnih i biljnih ekstrakata. Biljna ulja ne začepljuje pore kože i pustu kožu da diše.
Jeste li znali da je bilo kamelina ulje sastojak ulja za masažu u drevnom Rimu? Prema nedavnoj studiji ima kamelina ulje do 80 puta višu razinu omega-3 masnih kiselina od maslinovog ulja. Ovo njegujuće ulje je obogaćeno još brinom, čime opušta mišićna vlakna, i uljem anđelike. Biljni ekstrakti stolisnika i končara pružaju revitalizaciju i osvježenje. Pčelinji vosak čini kožu elastičnom.

Čista Finski priroda je bogata jedinstvenim aktivnim sastojcima, koje također sadrže proizvodi od Mellis. Ljekovita svojstva bobičastog voća, divljih trava i treseta je obogaćeno sokom breze te tako predstavlja posebni eliksir za kožu, bogat voćnim kiselinama, mineralima i vitaminima. U proizvodima Mellis su pažljivo odabrane sirovine: za svaki proizvod za njegu se koriste specifični sastojci od bilja i plodova. Učinak liječenja je dopunjen hidratantnom i hranljivom njegom meda, opuštajućim medicinskim tresetom, kao i visokokvalitetnim uljem finskog bilja.

Primjena: Pogodno za cijelo tijelo, kao i masažu lica. Ulje za masažu se vrlo dobro apsorbira u kožu. Također je idealno za masažu sa vrućim kamenjem.

Mellis proizvodi su izrađeni cruelty-free i NE sadrže:

  • mineralnih ulja
  • druge petrokemijske sastojke
  • sulfate
  • parabene
  • sintetičke boje i mirise
Vrste proizvoda: Ulja za njegu kože
Tip kože: Za svaki tip kože
Marka: Mellis
Certtifikati: NaTrue

Sastojci

Sastojci (INCI): Camelina Oil, Rape Seed Oil And Juniperus Officinalis, Angelica Archangelica, Achillea Millefolium, Filipendula Ulmaria, Beeswax, Rosmarinus Officinalis, Frangaria Ananassa Extract, Mentha Piparescens, Tocopherol.

Linija Silva Arctica

Dodaci

recenzije u jeziku: hrvatski za Mellis Silva Arctica masažno ulje sa kamelinom