Talijanska prirodna kozmetika Naturaequa

Čitav asortiman proizvoda na jednom mjestu

Mala talijanska marka Naturaequa predstavlja prirodnu kozmetiku s odgovornošću i održivošću! Ona nudi proizvode za njegu od glave do pete iz sirovina koje uglavnom potječu iz domaćeg uzgoja u Italiji.

Kategorije:

naturaequa: 42 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Pri Naturaequa se proizvodi formuliraju s ozbiljnošću i jednostavnošću. Koriste se sirovine iz okolice i polaže se vrijednost na održivu suradnju za buduće projekte. Poštujući okoliš pažnja se posvećuje receptima, ambalaži, oglašavanju, brošurama itd. Naturaequa ne nudi samo jedan proizvod, već nudi izbor - a i mali izbor može napraviti veliku razliku. Zato se pažnja posvećuje održivosti u smislu svijeta koji se neprestano mijenja.

Nakon dugogodišnjeg iskustva u kozmetičkom sektoru stvorena je ideja za proizvodnju kvalitetne prirodne njege koja može signalizirati mali znak odgovornosti. Jedno od načela u Naturaequa je ponuditi visokokvalitetne, prirodne proizvode uz razumnu cijenu - s 0 km sirovina: koristeći lokalne sirovine ili Fair Trade trgovinu.

0 km znači da sirovine potječu iz neposredne okolice kako bi se izbjegli nepotrebni transporti. Za sastojke koji nisu dostupni na lokalnoj razini Naturaequa traži male proizvođače kojima se pošteno plaća i koji pripadaju Fair-Trade-Projektima.

Naturaequa pridaje veliku važnost konceptu korištenja što manje plastike za svoje proizvode. Prednost se daje materijalima koji se mogu reciklirati, kao što su aluminij ili staklo. Vanjska ambalaža izrađena je od reciklirajućeg kartona.