Ideje za božićne poklone

Ideje za božićne poklone

Božićni sajam na Ecco Verde!

Božić je pred vratima. I ove smo godine pripremili proizvode koji su idealni kao poklon.

Na Ecco Verde Božićnom sajmu možete, kao i svake godine, pronaći prigodne proizvode koji su idealni kao poklon. Izbor je velik i može se pronaći nešto za svaki ukus i novčanik.

Najprije možete suziti potragu i tražiti ciljano poklone za žene , muškarce ili mame i djecu. Ideje za poklone podijelili smo u razne teme kako bi vam olakšali i ubrzali potragu.

Poklon setovi

Često nije jednostavno pronaći odgovarajući poklon za Božić. Možda je jedan proizvod premalo. Dobro je da postoje poklon setovi koji skraćuju dugotrajno, naporno traženje.

Ekskluzivni pokloni

U ovoj kategoriji možete pronaći visoko kvalitetne ekskluzivne proizvode prirodne kozmetike, njege za kožu, make-up i pribor. Bilo da se radi o layering sustavu za njegu ili veganskoj kozmetičkoj marki Pure Skin Food ili o setu luksuznih četkica za šminku, ovdje ćete naći ono što tražite.

Parfemi

Ako tražite Eau de Parfum ili Eau de Toilette sa 100% prirodnim sastojcima, nudimo vam bezbroj različitih mirisa.

Božićne čajne mješavine i poklon setovi

Čajevi opuštaju, a kome ne bi trebalo malo opuštanja u ovo, često stresno, božićno vrijeme? Kako bi uživali u okusu, u ovoj ćete kategoriji pronaći razne božićne kreacije okusa, od čaja s okusom medenjaka do zimskog čaja od jabuke. Osim toga, pripremili smo i nekoliko poklon setova.

Veganske božićne ideje

Nije uvijek jednostavno pronaći odgovarajući poklon za vegane. Danas se već nudi veliki izbor veganske prirodne kozmetike, šminke i drugog. Ovdje možete pronaći ono pravo.

Dom i blagostanje

Ova vam kategorija nudi razne božićne mješavine mirisa, mirisnih lampi i poklon setova koji će u vaša četiri zida unijeti ugodnu atmosferu.

Kupka i wellness

Postoji malo stvari koje opuštaju više od ugodne kupke. Naravno da vam za to trebaju i određeni dodaci za kupku. Ili možda znate nekoga tko se voli opuštati u kupkama? Tada ćete u ovoj kategoriji pronaći i poklon setove za opuštajuće i umirujuće kupke.

Poklon bonovi

Uz sav izbor vi se i dalje ne možete odlučiti ili niste sigurni što bi se osobi za koju kupujete dopalo? Nema problema, jednostavno darujte poklon bon i ostavite osobi kojoj ste ga poklonili da sama odabere savršeni proizvod za sebe.