Nourish London

Cijeli asortiman proizvoda na jednom mjestu

Nourish London nudi visokoučinkovitu, znanstveno osmišljenu, vegansku, organsku kozmetiku od prirodnih sastojaka i bez testiranja na životinjama. Potaknuta strašću za inovacijama rođena je nagrađivana njega za zdravu, lijepu kožu.

Kupovina po kategorijama

Marken / Nourish London

Nourish London: 65 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Britanska marka predstavlja ideju da je zdrava koža također lijepa koža. Svi njihovi proizvodi koriste samo prirodne, biocertificirane sirovine koje djeluju zajedno s prirodnim procesima kože za lijepu, blistavu i zdravu kožu.

Formule je razvila dr. Pauline Hili, poznata stručnjakinja s preko 30 godina iskustva, koja koristi učinkovitu snagu prirodnih aktivnih tvari za stvaranje visokoučinkovite i inovativne prirodne organske njege.

Svi prirodno aktivni proizvodi kreativno su osmišljeni i proizvedeni s ljubavlju u vlastitom laboratoriju u Londonu. Koriste se samo najčišće, najkvalitetnije sirovine bez testiranja na životinjama kako bi se osiguralo da Nourish London pruži njegu Vašoj koži te da istodobno brine i o našoj planeti.

Uz stalne inovacije i korištenjem najnovijih dostignuća u prirodnoj kozmetičkoj industriji, Nourish London nastoji pružiti najučinkovitiju, 100% prirodnu njegu kože koja nadmašuje sve proizvode formulirane sa sintetičkim sastojcima. Misija je potaknuti ljude na smanjenje toksina i kemikalija u proizvodima za njegu kože i uživati u blagodatima čiste, zelene kozmetike - za kožu i okoliš!