Visokokvaliteta organska kozmetika PUROPHI

Kozmetika u harmoniji sa zemljom i kožom

PUROPHI je kratica za "Pure Organic Philosophy" (čista organska filozofija) i ova marka nudi luksuzne organske kozmetičke proizvode s jedinstvenim sastojcima!

Kupovina po kategorijama

Marken / PUROPHI

PUROPHI: 36 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Ujedinjujući znanstvena istraživanja i održivu „zelenu” kemiju, talijanska vrhunska marka PUROPHI sa svojim proizvodima nudi novi pristup tradicionalnoj organskoj kozmetici. PUROPHI koristi visokoučinkovite recepture koje su u najvećem skladu s ekosustavima Zemlje i s kožom- bez štetnih sastojaka za tijelo i planetu.

Proizvodi PUROPHI nastali su iz znatiželje i potrebe za istraživanjem novih i potencijalnih sinergija između organskog i anorganskog, tehnološkog i fiziološkog svijeta te između znanosti i prirode. Projekt koji iznova namjerava razmotriti ideju čistoće - jer čistoća nije sinonim za "neopterećenost".

PUROPHI je kontinuirani put istraživanja i eksperimentiranja - slobodan i dosljedan.

No ovaj brand također predstavlja jedinstvenost sastojaka. PUROPHI koristi uglavnom hidrolizirane enzimske biljne ekstrakte koji su bogati važnim bioaktivnim molekulama (polifenoli, karotenoidi, alfa-hidroksilna kiselina i mnoge druge). Zahvaljujući najnovijim istraživanjima u području biotehnologije moguće je ove aktivne sastojke ekstrahirati na inovativni način, na bazi prirodnih enzima - u potpunosti bez kemijskih otapala ili ulja. To se radi u suradnji sa Sveučilištem u Bologni.

U usporedbi s uobičajenim „biljnim ekstraktima” hidrolizirani enzimski ekstrakti imaju posebno nisku molekularnu težinu, uglavnom su dostupni u bio kvaliteti i posebno brzo razvijaju svoju učinkovitost. Rezultat su visokokvalitetne recepture dokazane učinkovitosti.

Osim toga održivost ima izuzetno visoki prioritet! Proizvodi su razvijeni s poštovanjem prema prirodi i osiguravaju zaštitu okoliša i odličnu podnošljivost za kožu.

PUROPHI proizvodi su:

  • veganski
  • testirani na nikal i druge teške metale
  • AIAB- i Italian Organic Cosmetic (garantirane talijanske sirovine) - certifikati
  • cruelty-free - sirovine i gotovi proizvodi su bez testiranja na životinjama
  • u vizualno atraktivnoj ambalaži koja se može reciklirati