Njega kose Tek

Četke za kosu i češljevi od čistih prirodnih materijala

Tek predstavlja četke za kosu i češljeve od čistih prirodnih materijala, koji optimalno podržavaju ljepotu i zdravlje kose. Pritom dizajn nije zanemaren - već naprotiv - on igra veliku ulogu! Isto kao i održivost i zaštita okoliša.

Marken / tek

tek: 20 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Tek je utemeljen 1977. godine prema ideji Giulia Valsecchija i pozicioniro se na talijanskom tržištu s jednim jednim patentiranim proizvodom: četkom za kosu s drvenim vlaknima. Izbor je pao na drvo zbog njegovih optimalnih i posebnih svojstava koja ga čine savršenim za ljepotu i zdravlje kose i tijela.

Od ove godine talijanska tvrtka Tek proizvodi svoje proizvode isključivo s prirodnim materijalima - uz najveće poštovanje prema okolišu. Proizvodi češljeve i četke od 100% FSC®-certificiranog drva te avangardne proizvode za frizere s posebnim naglaskom na zaštitu okoliša. Svaka komponenta drvenih proizvoda ostvaruje se prema načelima održivosti. Tek proizvodi kombiniraju talijanski ručni rad s tehnologijom, ne zanemarujući dizajn i modne ukuse.

Marka je brzo postala inovativna i izvrsna tvrtka - Tek proizvodi bili su čak izloženi u MOMA (Muzej moderne umjetnosti, New York). Od 2000. godine dostupna je s Tek „Ceramic System” i prva četka, koja je proizvedena uz uporabu svemirske tehnologije. Tako je Tek ojačao svoju vodeću poziciju u profesionalnom sektoru kako bi stilistima i frizerima osigurao savršeno rukovanje s najvišom kvalitetom.

Tek proizvodi su 100% ručno izrađeni u Italiji. Odlikuje ih najviša kvaliteta s pažnjom prema dizajnu i trendovima, ne zaboravljajući zanatsku tradiciju zemlje. Osim toga, Tek jamči ekološki svjesnu proizvodnju u cijelom proizvodnom lancu:

  • korišteno drvo potječe iz šuma s odgovornim i pravilnim upravljanjem
  • upotreba prirodnog kaučuka
  • završne radnje se obavljaju ručno koristeći laneno ulje ili karnauba vosak
  • ambalaža je izrađena od kartona i posjeduje Well Managed Forest certifikat