Vodič kroz sunčane dane

Vodič kroz sunčane dane

Ljeto je pred vratima, a s njim i izlaganje suncu. Ali kako uživati ​​u suncu bez opasnosti za svoju kožu? Koji faktor zaštite od sunca je pravi? A koja je razlika između mineralnih i kemijskih filtera? Na ova i mnoga druga pitanja odgovaramo u našem novom Sunshine vodiču.

Vaša pitanja - naši odgovori

Objašnjavamo sve što trebate znati za sigurno ljeto na suncu. Naši savjeti i trikovi pomoći će vam da optimalno zaštitite svoju kožu i bezbrižno uživate pod sunčevim zrakama. Pregledna tablica daje vam brzi pregled pravog zaštitnog faktora za vaš tip kože.

Mineralno ili kemijsko? Objašnjavamo!

Što znači da proizvod za zaštitu od sunca sadrži mineralni ili kemijski filter? Možete saznati više o razlikama u ponašanju kože, učinkovitosti, sastojcima (INCI), potencijalu alergije i kompatibilnosti s okolišem, posebno s koraljnim grebenima, u Sunshine Guidu priloženom u nastavku (na engleskom).

Posebna zaštita za bebe i djecu

Naši mališani trebaju posebnu zaštitu od sunca. U Vodiču za sunčanje pronaći ćete detaljne informacije o tome kako sigurno zaštititi bebe i djecu od UV zraka te koji su proizvodi za njih posebno prikladni.

Nadamo se da ćete uživati ​​pregledavajući našu kategoriju zaštite od sunca i da ćete imati lijepo ljeto!

Niže možete pronaći Sunshine Guide (na engleskom jeziku).

Dokumenti