Weleda prirodna kozmetika

Weleda je jedan od najvećih njemačkih proizvođača prirodne kozmetika - pod utjecanjem antropozofije i uvijek s čovjekom i okolišem na prvom mjestu!

Kupovina po kategorijama

Weleda: 165 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Poduzeće Weleda osnovao je početkom 21. stoljeća antropozof Dr. Rudolf Steiner, i ono je sa svojim inovativnim pristupom liječenju i kozmetici tijekom godina razvilo vrijedan asortiman proizvoda za njegu. Antropozofija se može opisati kao spiritualna i ezoterična, cjelovita filozofija, koja polazi od stajališta da čovjek ne doživljava svijet samo putem razuma i osjetila, nego i putem osjećaja i misli. Ovo mišljenje ne nalazi se samo u medicini, pedagogiji ili umjetnosti, već je svoj put našlo i u bio-dinamičkom uzgoju, koji je mjerodavan za Weleda proizvode - samo s poštovanjem i zajedničkim djelovanjem svih pojedinačnih disciplina moguće je sa »supstancom« uzgojiti biljke i namirnice i tako dati čovjeku i okolišu ono najbolje.

Za Weledu su isto tako važni kvaliteta i održivost - to počinje s uzgojem sirovina i proteže se preko svih stadija proizvodnje i distribucije. Iz sasvim logičnih razloga: u poduzeću Weleda smo uvjereni da sve karike proizvodnog lanca moraju raditi savjesno i kvalitetno, da bi mogle proizvesti visokokvalitetni i učinkoviti proizvod. To jamči stroga Weleda kontrola.

Weleda proizvodi su Natrue certificirani i sigurno bez:

  • testiranja na životinjama
  • naftnih proizvoda
  • sintetičkih masti, bojila i mirisa
  • silikona i parafina