100% Pure prirodna kozmetika

Make-up, njega tijela i njega lica

Otkrijte proizvode marke 100% Pure, višestruko nagrađivane kultne marke iz Kalifornije! U ovom slučaju 100% Pure znači potpuno odricanje od bilo koje kemijske ili sintetičke supstance. Tako dobivate sveobuhvatnu njegu i dekorativnu kozmetiku sa svim dobrim stvarima iz prirode.

Kupovina po kategorijama

Marken / 100% Pure

100% Pure: 133 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

100% Pure proizvodi u skladu su s imenom marke: proizvedeni su od 100% prirodnih sastojaka.

O čistoći svojih potpuno biorazgradivih proizvoda proizvođač kaže da su toliko bezopasni da biste ih mogli i pojesti. Jer i konzervansi su u potpunosti bazirani na prirodnim aktivnim tvarima, poput japanske kozje krvi, kanadske kurkume, brojnih vitamina i biljne mješavine, koja istodobno nudi dodatnu vrijednost u smislu anti-aging učinka na kožu.

Make-up proizvodi 100% Pure apsolutna su inovacija, jer njihove boje dolaze isključivo od pigmenata iz voća i povrća. Ovi biljni pigmenti istodobno su izuzetno bogati antioksidansima i na taj način štite kožu od slobodnih radikala.

Održivost ne samo da je prioritet kada je riječ o proizvodima: etikete su ispisane sojinom tintom, ambalaža je 100% reciklirajuća, a većina je već izrađena od recikliranih materijala kao što su plastika, staklo ili aluminij.

100% Pure proizvodi su 100% bez:

  • sintetičkih sastojaka
  • umjetnih mirisa
  • petrokemijskih supstanci
  • kemijskih konzervansa
  • umjetnih bojila
  • testiranja na životinjama