Veganska prirodna kozmetika APoEM

Aromaterapijska i fitoterapijska njega za lice i tijelo

APoEM predstavlja sigurnu, sofisticiranu i inovativnu prirodnu kozmetiku koja nudi cjelovitu njegu u kombinaciji aromaterapije i bio-plazma fitoterapije.

Marken / APoEM

APoEM: 14 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Marka APoEM osnovana je u Barceloni kako bi ponudila prirodnu, vegansku kozmetiku koja zahvaljujući svojoj formulaciji stvara vezu između sjećanja, kože, energije i pozitivnih misli.

Proizvodi potiču sjećanja na mirise i tako bude pozitivne trenutke i sjećanja koja se prenose u sadašnjost i brinu za blagostanje. APoEM također koristi kemo-tipičnu aromaterapiju za poticanje ravnoteže, harmonije i unutarnje ravnoteže.

Pojedinačni organizam - mirisna biljka - precizno je kemijski identificiran kako bi se zajamčio njegov istinski kemijski sadržaj. Eterična ulja koja koristi APoEM su iz kemo-tipičnog i terapijskog razreda, što osigurava ispravnu psiho-neurosenzornu stimulaciju.

Pored aromaterapijskog aspekta, fokus je na bioplazma fitoterapiji. Bioplazma je bioaktivna tekućina koja je obogaćena sekundarnim metabolitima iz biljnih staničnih kultura. Ova tekućina rezultat je spore i prirodne transformacije u kojoj biljne stanice rastu i zahvaljujući kontroliranim podražajima stvaraju mikro-supstance koje sadrže flavonoide, karotenoide, enzime, vitamine, glukozide i minerale, nudeći na taj način veću bioraspoloživost za kožu. Ove aktivne tvari pokreću važne procese u koži koji su odgovorni za zaštitu, popravak i jačanje zaštitne barijere kože.

APoEM je odabrao tradicionalne mediteranske biljke i biljne ekstrakte koji se kombiniraju s eteričnim uljima kako bi se poboljšalo stanje kože. Fitoplazma APoEM odabrana je vrlo pažljivo kako bi odgovarala kemotipovima eteričnih ulja i kako bi mogla pružiti najbolju moguću njegu za svaki tip kože.

APoEM proizvodi su garantirano:

  • veganski
  • cruelty-free
  • ISO: 16128-certificirani
  • 99% prirodnog podrijetla
  • bez derivata mineralnih ulja, silikona, sulfata, ftalata, eliminatora formaldehida i etoksiliranih sastojaka
  • bez sintetičkih boja i mirisa, toksičnih otpadnih proizvoda, parabena, izotiazolinona, kemijskih UV-filtera i još mnogo toga