BEAN BODY - prirodna kozmetika iz Australije

Prirodni piling s kavom

Bogat zdravim sastojcima BEAN BODY svojim visokokvalitetnim pilinzima s kavom brine za zdravu, mekanu i lijepu kožu!

BEAN BODY: 2 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

BEAN BODY lansirali su mladi i talentirani australski ljubitelji kozmetike. Njihov moto: Ljepotu treba osjetiti i iznutra i izvana.

Ljepota je više od samog izgleda, više od kože i kose - a ipak i koža i kosa imaju bitnu ulogu kada se radi o samopouzdanju, ali i u profesionalnom svijetu. Osim toga, osnivači tvrtke BEAN BODY slažu se da nitko ne bi trebao žrtvovati svoj izgled zbog skromnog budžeta. Jer učinkoviti, prirodni i visokokvalitetni organski proizvodi ne bi trebali biti pitanje pristupačnosti! Svatko bi si trebao priuštiti taj "luksuz".

Najvažnija stvar kod proizvoda za njegu je prirodnost! Što možete dobiti od proizvoda sa sjajnim reklamnim sloganima koji mogu učiniti više štete nego koristi zbog upitnih sastojaka? Uz to, prirodni sastojci mogu postići bolje učinke bez rasipanja novca kroz prozor.

Proizvodi BEAN BODY dovoljno su snažni da poboljšavaju ten i suzbijaju nečistoće i mrlje. Istodobno njeguju i hrane kožu zahvaljujući prirodno nježnim aktivnim tvarima i ostavljaju tretirana područja kože mekšima nego ikad.

Kombinacija Fair-Trade kave i ekološke, čiste i certificirane proizvodnje čini BEAN BODY učinkovitom njegom koja ne samo da je dobra za kožu, već i za okoliš. Odabrani sastojci također smanjuju rizik od alergijskih reakcija i svjesno se izbjegava testiranje na životinjama.