Prirodni proizvodi za njegu marke BIRKENSTOCK Natural Skin Care

Certificirana prirodna kozmetika s dragocjenim ekstraktom hrasta plutnjaka

BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE predstavlja certificiranu prirodnu kozmetiku koja se proizvodi po najvišim standardima kvalitete i podliježe najstrožim kriterijima kontrole.

Kupovina po kategorijama

Marken / BIRKENSTOCK Natural Skin Care

BIRKENSTOCK Natural Skin Care: jedan proizvod

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Kao svjetska marka BIRKENSTOCK predstavlja kvalitetu, funkcionalnost i dobrobit. S BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE asortiman se proširuje i uključuje visokokvalitetnu i certificiranu prirodnu kozmetiku. Fokus je na dragocjenoj njezi lica i tijela s inovativnim ključnim sastojkom, čija je sirovina ista kao i za stopala legendarnih cipela: prirodan pluto.

Multiaktivni kompleks aktivnih tvari je potpuno prirodan organski lipidni kompleks koji se dobiva ekstrakcijom iz hrasta plutnjaka i kokosovog ulja. Ovaj aktivni sastojak potiče regeneraciju stanica, ima osnažujuća svojstva i poboljšava ravnotežu vlage. BIRKENSTOCK koristi prirodnu sposobnost regeneracije hrasta plutnjaka koji svoj sloj kore stalno iznova obnavlja. Ekstrakt hrasta plutnjaka iz BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE također nudi anti-aging učinak zahvaljujući sastojku koji potiče elastičnost.

Hrast plutnjak se može opisati kao fascinantan resurs - cijeli njegov ciklus je ekološki: Njegove šume mogu godišnje vezati oko 14 milijuna tona CO2 i proizvesti toliko kisika da opskrbi cijeli jedan mali grad. Uz to, zbog svoje regeneracije, on je obnovljiva sirovina. Kora se pažljivo ručno ljušti i to u ciklusima od 9 godina. Osim toga, šume hrasta plutnjaka su biotopi za bezbroj životinjskih vrsta i na taj način daju nezamjenjiv doprinos očuvanju biološke raznolikosti.

BIRKENSTOCK Natural Skincare proizvodi su:

  • certificirani prema BDIH - COSMOS Natural
  • veganski
  • bez ispitivanja na životinjama
  • proizvedeni u Njemačkoj