Codex Beauty - prirodna kozmetika iz Irske

Visokokvalitetna prirodna njega lica

Codex Beauty - otkrivena u prirodi i usavršena zahvaljujući znanosti. Čisti prirodni sastojci za njegu u farmaceutskoj kvaliteti.

Codex Beauty: 15 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Codex Beauty je skup kozmetičkih marki koji se bazira na znanosti, prirodnim sirovinama, biljnim konzervansima, farmaceutskom znanju, testovima sigurnosti i učinkovitosti te na održivosti i transparentnosti. Proizvodi sadrže čiste organske sirovine, ne sadrže štetne tvari i strogo se ispituju na bazi biotehnoloških procesa. Codex Beauty vjeruje u stalne inovacije, jer su poboljšanja nužna za promjene i najvišu kvalitetu. Pored toga, kontroliran je cijeli proizvodni lanac - od održivog prikupljanja samoniklih biljaka do prerade i pakiranja.

Tehnološki procesi Codex Beauty nisu samo patentirani, već i inovativni: bilo da se radi o hidrataciji na biljnoj bazi (Bia Complex™) ili o konzerviranju u kakvoći hrane (PreservX™), inovativne formulacije podižu njegu kože na potpuno novu razinu.

Istovremeno se vodi računa da ekološki trag bude što manji: tube su izrađene od PET-a, koji je proizveden od šećerne trske, a kutije su od drveta s PEFC certifikatom. Sve se može 100% reciklirati.

Codex Beauty proizvodi su:

  • veganski i Vegan Society certificirani
  • testirani u skladu s EWG & ECOCERT Cosmos Organic smjernicama
  • bez testiranja na životinjama i nagrađen pečatom Leaping Bunny