Bio čajevi marke Hari Tea

Visokokvalitetne mješavine čaja za tijelo, um i dušu

Opuštanje u šalici! Hari Tea je marka koja stoji za porcionirane biljne čajeve napravljene od najkvalitetnijih i organski certificiranih sastojaka, koji su namijenjeni djelovanju na fizičkoj, mentalnoj, inspirativnoj i duhovnoj razini.

Hari Tea: 12 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Osnovan 2008. godine i povezan sa smjerom Kundalini joge i tradicionalnim znanjem o ljekovitom bilju, Hari Tea nudi visokokvalitetne biljne čajeve za koje se kaže da nam pomažu u 4 različita područja kako bismo mogli svladati svakodnevne izazove života s više snage:

  • fizičko - Tijelo treba shvatiti kao hram u kojem boravimo. Najveći prioritet je održati ga u ravnoteži i, prije svega, zdravim. To je jedini način da se dobro živi.
  • mentalno - Utječe na naše kognitivne sposobnosti. Samo bistar um može brzo shvatiti i obraditi činjenice i informacije.
  • duhovno – utječe na našu sposobnost vezanja: ljude ne treba shvaćati kao zatvorena i usamljena bića, već pojedince veće cjeline – postoji i slika valova u oceanu, moru života.
  • inspirativno - otvara pitanja o mogućnostima. Odakle crpimo svoju kreativnost? Iz kojih snova?

Međutim, Hari Tea nije usko vezan samo za jogu, već i za iscjeliteljsku umjetnost Sat Nam Rasayana (Sat nam = "duša", Rasayan = "tok"), uz pomoć koje je moguće posebno raditi na tijela i za povećanje svijesti i postajanja kao i za promicanje intuitivnog življenja.

Za prekrasne čajeve Hari čaja koriste se samo organsko bilje , cvjetovi i začini. Oni se samo grubo nasjeckaju i pune u fine pamučne vrećice. To služi za očuvanje eteričnih ulja i nijansi okusa - zbog čega ćete punu aromu čaja u potpunosti moći iksusiti tek nakon prelijevanja vrućom vodom.

Sastojci za čajeve Hari Tea dolaze 100% iz kontroliranog organskog uzgoja, nose organski pečat i imaju IFS višu razinu i HACCP certifikat.