Ulje sjemenki brokule

Ovo ne previše poznato ulje dobiva se iz finih sjemenki brokule. Njegova upotreba u prirodnoj kozmetici sve je važnija. Posebno je idealno u proizvodima za njegu kose jer se, zahvaljujući svojim sjajnim efektom, može koristiti kao zamjena za silikon. Djeluje kao snažan regenerator i pomaže kod ravnanja kose bez da kosa djeluje isušeno i smanjuje sklonost kose kovrčanju. Čak i suhoj kosi daje oblik bez da je masti ili opterećuje.
U njezi kože, ulje brokule je idealno za njegu zrele kože koju štiti od štetnih utjecaja okoline. Regenerira i aktivira stanice.

Kozmetička svojstva:

  • optimalno ulje za njegu kose
  • idealno za njegu zrele kože
  • štiti i obnavlja
  • aktivira stanice

Izvor: Heike Käser 2010 "Prirodne kozmetičke sirovine", Linz, izdavač Freya, 3. izdanje 2012.


Proizvodi sa Ulje sjemenki brokule: