Phitofilos prirodna kozmetika

Veganski proizvodi za njegu kose i tijela

Phitophilos je talijanski pionir na područjima čistih biljnih boja za kosu i proizvoda za njegu kose. Njihova ponuda danas također sadrži proizvode za njegu tijela.

Kupovina po kategorijama

Phitofilos: jedan proizvod

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Phitophilos je bio jedno od prvih talijanskih poduzeća koje se specijaliziralo za čiste biljne boje za kosu, kanu i prirodnu njegu za kosu. Danas se firma može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom: za svaki tip kose i svaku boju kose u firmi Phitophilos možete pronaći svoj idealni proizvod.

Bojanje biljnim prahom bilo je u antici cijenjeno kao umjetnost - kao »Arte d'Erbe« - a Phitophilos je prvi na tom području ponovno oživio tu drevnu umjetnost, jer nam prirodni stil života i održivost postaju sve važnijima. Za biljni prah za bojanje i njegu u firmi Phitophilos se posebno pazi na najvišu kvalitetu a istovremeno i na održivi razvoj i na ekološku proizvodnju. Osim toga, svi Phitophilos proizvodi su veganski i odlikovani Vegan OK certifikatom.

Tako je Phitophilos s pravom ponosan na inovativnu, njegujuću, bio-certificiranu VegetAll-liniju, koja se sastoji od 3 šampona i 3 regeneratora s biljnim ekstraktima za bojanje - oni ne samo da produžuju trajnost boje i obojenoj kosi daju sjaj, već su i proizvedeni putem revolucionarnog, ekološkog postupka ekstrakcije kojeg je razvio sam Phitophilos. Pritom su sačuvana sva prirodna svojstva boje. To čini VegetAll proizvode za njegu učinkovitima, 100% biološki razgradivima a u proizvodnji se ne stvara nikakav posebni otpad. Različiti Phitophilos prašci od kane su 100% ekološki, jer ne sadrže nikakve štetne supstance. Povrh toga uzgoj kane osigurava radna mjesta i socijalnu sigurnost za stanovništvo u području uzgoja i sprječava uznapredovalu dezertifikaciju (pretvaranje tla u pustinju), budući da te biljke uglavnom rastu na rubovima pustinje.