Michael Droste-Laux Detox čaj sa 7 cvjetova

Ukusna i aromatična mješavina čaja

RasprodanoProizvod više nije dostupan u našoj trgovini

Opis

Većina metaboličkih procesa u tijelu radi najbolje kada su tjelesne tekućine čiste. Najvažniju ulogu tu igraju bubrezi, jer oni izlučuju višak kiseline iz tijela. Ovaj tradicionalni cvjetni čaj koristi se za potporu funkcije bubrega, a time i za regulaciju kiselina i lužina. Svakodnevno konzumiranje 3- 4 šalice cvjetnog čaja može sniziti pH vrijednost urina. Povećana količina mokraće je posebno važna za ljude koje imaju probleme s gihtom ili bubrežnim kamencima.
Snažne boje cvjetova sa svojim prirodnim aromama laskaju vašem osjećaju okusa i naglašavaju njegov neobično osobit karakter. Cvjetni čaj podsjeća na putovanje kroz polja lavande u Provansi. Čaj se ručno obrađuje kako bi se sačuvale sve vrijedne tvari koje bilje i cvijeće nose u sebi. Ovaj čaj ima, kako kažu stručnjaci, „zavodljiv dodir“ i topli je pozdrav ljudima koji su u izradi ovog čaja darivali ​​svu svoju brigu.

Savjet: Kao optimalna i dovoljna količina je konzumiranje 3 šalice ujutro, 2 šalice u podne (ne za vrijeme obroka), 1 u popodnevnim satima; dodatno se preporučuje još i 1 litra vode za piće tijekom dana.

Marka: Michael Droste-Laux
Dodatne informacije

Sastojci: 100g enthalten: 25g Hagebutten , 24g Heidekrautblüten ,16g Holunderblüten, 10g Ulmenspierkrautblüten, 10g Schlüsselblumenblätter, 8g Lavendelblüten, 7g Hibiskusblüten. Michael Droste-Laux verwendet ungebleichtes, feinporiges Filterpapier ohne Klebstoffe

Iskustva naših kupaca

recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za Michael Droste-Laux Detox čaj sa 7 cvjetova

2 recenzije kupaca u drugim jezicima

4,7 od 5 zvjezdica
5 zvjezdica 5 zvjezdice
6 (85%)
4 zvjezdica
0 (0%)
3 zvjezdica
1 (14%)
2 zvjezdica
0 (0%)
1 zvjezdica
0 (0%)

7 ocjene

hrvatski jezik još nema niti jednu recenziju, ali možete pronaći 2 recenzije na drugim jezicima.


Slični proizvodi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci koji su kupili "Detox čaj sa 7 cvjetova" , kupuju i:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder