Schüssler Natur CosMEDics

Schüssler Natur CosMEDics - holistička, prirodna i individualnim potrebama prilagođena njega.
Bitne mineralne soli u kombinaciji s visokokvalitetnim prirodnim sastojcima, kao što su shea maslac te ulje argana i jojobe, osiguravaju zdravu kožu sa sjajem!

Kategorije:

Schüssler Natur CosMEDics: 23 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Terapija prema Schüssleru - metoda individualnog liječenja

Ideja za ovaj jedinstveni terapeutski sustav potječe od njemačkog homeopata i liječnika dr. Wilhelma Heinricha Schüsslera i danas je to najvažnija metoda alternativnog liječenja koja koristi minerale. Ne postoji niti jedna druga vrsta terapije pri kojoj se sastavlja jedna individualna, višeslojna metoda liječenja pomoću koje se sadržaj minerala u tijelu dovodi u ravnotežu. Postoje mnogi simptomi koji ukazuju na manjak mineralnih tvari, a jednostavno ih je primijetiti na temelju promjene boje, nijanse i sjajnih dijelova kože lica. Dr Schüssler je tijekom svojeg rada otkrio da manjak određenih minerala izaziva karakteristične promjene na koži.
Danas je opće poznato da tijelo treba određene mineralne tvari, da bi stanice mogle optimalno izvršavati svoje funkcije. Ako dođe do neravnoteže, tada dolazi i do poremećaja procesa metabolizam. Sadržaj mineralnih tvari u tijelu ovisi o različitim faktorima: sa starenjem produbljuju se bore, zbog neadekvatne prehrane koža pokazuje znakove prevelike kiselosti, nakupljanje otrovnih tvari vidljivo je po bijelim točkicama (milia), blijeda koža ukazuje na iscrpljenost… međutim ima još mnogo drugih znakova koji ukazuju na promjenu ravnoteže ili na povećanu potrebu za mineralima.
Sve to čini temelj terapije prema Schüssleru, koja i danas ima vrlo veliko značenje u liječenju problema nastalih pomanjkanjem mineralnih tvari.

Dijagnostika lica

Sve bore, moguće promjene boje lica te sjajni dijelovi kože ukazuju na pomanjkanje određenih mineralnih soli.  Trebamo na vrijeme primijetiti i osluškivati te signale našeg tijela! Jer pomoću terapije prema Schüssleru određene bolesti se mogu na vrijeme spriječiti. Prednost ove kreme je da se aktivne supstance brzo upijaju u kožu i direktno djeluju tamo gdje su potrebne.

Svi proizvodi Schüssler Natur CosMEDics su zajamčeno:

  • NaTrue certificirani
  • 100% prirodni
  • sa shea maslacom
  • bez parabena
  • bez alergena
  • bez naftnih derivata