TAUTROPFEN prirodna kozmetika

Certificirana prirodna kozmetika koja djeluje. Kap po kap.

Otkrijte prirodne linije njege visokokvalitetnim i odabranim sastojcima. TAUTROPFEN proizvodi za njegu sadrže sve važne sastojke koji čine dobro osmišljenu i djelotvornu rutinu njege - od čišćenja preko krema i seruma do ulja za njegu. Linije su prilagođene različitim potrebama kože i pružaju koži sve što joj treba.

Marken / TAUTROPFEN

TAUTROPFEN: 17 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

Rođena u duhu 70-ih i iz želje za 100% prirodnim, pouzdanim i sigurnim proizvodima, mala firma Tautropfen brzo je izrasla u poznato poduzeće za proizvodnju prirodne kozmetike. Cilj: održiva i ekološka kozmetika u skladu s čovjekom i prirodom!

U firmi Tautropfen su kvaliteta, odgovornost i pravedna trgovina od vrlo velike važnosti - svi sastojci podliježu najstrožim kontrolama kvalitete i potječu iz ekološki održivog biološkog uzgoja ili od certificiranih samoniklih biljaka. Sastojci su uzgojeni putem mnogobrojnih socijalnih inicijativa diljem svijeta, koje Tautropfen podupire, a jedna od njih je, na primjer, projekt »Ruže umjesto opijuma« u Iranu, gdje se uzgajaju damask ruže.

Tautropfen proizvodi danas, kao i u svojim počecima, esencije i ulja u velikim staklenim bocama. U međuvremenu je Tautropfen postao usko povezan s pokretom »Wellness« te nudi bogatu paletu koja se sastoji od 5 linija njege i poznatog eliksira ljepote za zdravlje i dobar osjećaj.