White Witch prirodna kozmetika

Irska organska kozmetika

»Mi smo ljubitelji prirode, doktori i umjetnici...« kažu proizvođači o sebi samima, u tvrtki White Witch - koja se pozicionirala kao etična kozmetička marka.

White Witch: 6 proizvoda

Filteri

Sve cijene sa PDV-om.

White Witch je irska kozmetička marka, koju je osnovala Ruth Ruane, koja danas zajedno s tri »ljubiteljice prirode« vodi ovo poduzeće. Svi njihovi artikli proizvode se iz samoniklog cvijeća, biljaka, meda i zobi s irskih livada te morske trave s obale Atlantika. Pritom, u prvom planu stoje poštovanje prema prirodi i aktivna zaštita okoliša.

White Witch vodi, također, veliku brigu o tome da se proizvodni uvjeti ispituju i kontroliraju od samog početka - imaju direktni kontakt s ljudima u procesu žetve sirovina.
Najvažniji sastojci su:
zrno kakaa, volujsko uho, atlantske alge, zob, indijska smokva, propolis, crvena glina, ruža, suncokret, zeleni čaj, copaiba, med, kokosov orah, kamilica, divlja naranča, lavanda, paprena metvica, neven, nar, sandalovina, gospina trava.

White Witch proizvodi ne predstavljaju samo jednostavnost i prirodnost, već i poseban stav prema materijalima za pakiranje: White Witch kozmetika je 100% pakirana bez plastike i BPA (bisfenol A). Svi dijelovi pakiranja su, bez iznimke, biološki razgradivi i/ili od recikliranog materijala te se i dalje mogu reciklirati - kao što su mirisne svijeće, doze za začine itd. - mašti nema granica!

White Witch proizvodi su:

  • bez plastičnih pakiranja
  • bez testiranja na životinjama
  • jednostavni i prirodni koliko god je moguće
  • regionalni